Herkese merhaba hayırlı ramazanlar diliyorum.
2 yıldır beraberiz ve henuz evli değiliz.
İlk zamanlarımızda cok ilgili,romantik davranırdı.Daha sonra ilerleyen zamanlarda(1 yıl olduğu zaman) sexting yapmaya başladık.
İkimizde mutlu oluyorduk.Daha sonra devamı geldi.Yuzeysel olarak bir şeyler yaşadık.Birleşme olmadı ama yine de bir şeyler yaşadık ve bir sure sonra olanlar daha da ileriye gitti.Goruntulu konuşurken bir şeyler yaşadık.Fakat hep ben onu rahatlatırdım.Onun işine yardımcı oluyordum yani.Bir şeyler yapıyordum goruntulude ve o da işini hallediyordu ve kapatıyorduk.Hani karşılığında o da beni mutlu etmezdi.
Neyse siz anladınız.Mutlu oluyordu ama mutlu etmiyordu.
Ben de bu ramazan ayının gelişi ile tovbe ettim tum olanlara.Doğru olmadığını duşundum ve samimice tovbe ettim.
Bu arada erkek arkadaşıma zamanında hatalar yaptığım icin bana hic iyi davranmıyordu..Neymiş hak etmiyormuşum iyi,guzel davranılmayı..O da bana hata yaptı ama ben affettim..Hak etmiyorsun diyip de kotu davranmadım tam aksine MUTLU ETTİM.
Neyse sorun şu ki son gunlerde libidosu baya yuksek bunu anlamamı bekledi.Hatta yapmadığı icin ağrıdığından bahsetti.Benden bir şeyler bekliyor ama ben tovbe ettiğimi soyledim.Ramazan ayında olduğumuzu vurguladım ama her defasında onu anlamamı bekliyor ve mutlu edilmeyi bekliyor.İstediği şeyler olmuyor diye kırılıyor ve bana karşı trip atıyor,umursamaz oluyor kotu davranıyor.
İlk başlarda bu tur konuları konuşmadan once bana cinselliğin ilişkimizin bir parcası olduğundan bahsetti.Beni cok seviyor hissediyorum ama seven insan sevdiğine saygı gosterir.
Ben tovbe ettim diyorum ama o yine de bana kotu davranıyor..Sırf istekleri olmuyor diye.Hatta ayrılık duşunmeyen insan ayrılık duşunmeye başladı bu aralar...
Siz olsanız ne yapardınız? Fikirlerinize talibim kendimi gercekten kotu hissediyorum.
Napacağımı bilmiyorum