Arkadaslar onceki konumda bana yardımcı oldunuz teşekkur hepinize.
Konu gene bu onceki konum olan bu yenge.Bana surekli oğlunu overek belki kendini tatmin etmekten başka birşey bilmeyen annesi.
Gecen bana hafta sonu beni hastane randevum icin goturur musun diye sordu. Bende hafta sonları yorgun olduğum icin gec kalktığımı soyledim. Bana “ randevunun saatini oğrenip sana soylerim tekrar” dedi. Resmen yapıştı yani. Bugun de “ randevum saat 16 da beni goturur musun ?” diye sordu. Bende : Misafir gelirse gelemem” dedim. Kadın resmen : “ o saatte kimse gelmez” diyor. Neyse bende “ oğlun evde o goturse?” O da : “ arabası tamirde “ dedi.
Bende gercekten kendimi kapana kısılmış gibi “ tamam” dedim. Ama dialog aklıma geldikce hic gitmek istemiyorum.
Yok yanlış gitmeye korkuyormuş oğlu izinde ve aynı şehirde olan abisine gidecekmiş. Cok sinir oldum. Birde bana “ ama evet diyorsan geleceksin yarı yolda bırakmak yok. Haber ver ben başımın caresine bakayım “ diyor.
Ondan once hep:” ben kimseden birşey istemem utanırım , her işimi kendim gorurum” diyordu. Şimdi de iki kere yardımcı olduk diye, baya utanmaz gibi oldu.
Aslında sevabına gitmek isterim ama bakıyorum kendi evladını sakınıp kıyamıyor yanına almaya, cunku orada baya beklemesi gerekecek. Hep soyler zaten “ oğlum cok calışıyor “ felan , sanki biz uyumaya gidiyoruz işe. bu da beni hem sinir ediyor hem uzuyor.
Kızlar bana gitmemek icin bahane lazım. Nolur akıl verin .
Selamlar