Yaklaşık 6 senedir youtube'a video yuklemekteyim ilk zamanlar sanırım zaten para kazanma olayı yoktu varsada bilmiyordum sadece paylaşım amacıyla video yukluyordum izlenmelerimde şansıma baya bi yukselmişti fazla olmasada 5 ay surmeden 2000 aboneye ulaşmıştım izlenmeler havada ucuyordu..
ozamanlar telif nedir bilmediğim icin ara sıra başka kanallardan sevdiğim videoları kendi kanalıma attım ve tak.. 1 ay icinde 3 telif yedim hesap kapandı izlenmeler aboneler gittiği icin oyle bir sinirlenmiştim ki youtube kanalı acmayı bırak youtube'a baya bi sure girmedim en son 3 sene once paylaşım amacıyla tekrar başladım ama internette rastgele bi konu okurken youtube dan para kazanıldığını oğrendim bende başlayayım dedim belki 3-5 birşeyler kazanırız herneyse her şeyi ayarladım başladım videolar yuklemeye yukledim yukledim bilmememerağmen 50$ yapdım tabi size gore cok cok cok az bir rakam ama yeni başlayan birine gore iyi bir rakamdı hemde dizi vs. atmadan sadece 10 videodan felan gelen kazancdı.. yine telifi tam oğrenemediğim icin yine baska kanal şikayet etti yine kanal kapandı 1 sene kanal acmadım.
sonra ytpara ile tanısdım 1 sene once ve uye oldum. şuan birden fazla kanalımın olmasına rağmen nedense halen para kazanmayı halledemedim hergun guncel diziler,cizgiler paylassamda hala bir şey kazanamamak cok uzucu 1 senedir elime gecen mebla 40tl daha anlatacak cok şeyler var fakat vaktinizi almak istemiyorum eğer buraya kadar okuduysanız teşekkurler iyi kazanclar..

NOT: EĞER YANLIS KATEGORİYE ACTIYSAM KUSURA BAKMAYIN..