evet kızlar. şimdi anlatacağım konuda haklı mıyım değil miyim konusunda yorum istiyorum.
gecen seneydi sanırım yani aradan bayağı bir zaman gecti gectiğimiz yazdı. biriyle sosyal medyadan tanışmıştık.
sonra bu şahısla bir iki kere goruştuk. ama ben elektrik alamadım. benim ilişkilerim maalesef kısa surduğu icin ve cok sık birileriyle tanıştığım icin artık hangi zaman dilimiydi vs karıştırıyorum

ama bu kişi hep ara ara bana yazdı. ben de cevap verdim. ama elektrik alamadığım icin hic uzerinde de durmamıştım.
neyse son bir haftadır. yani şu yasak girdiğinden beri yazışıyoruz hic bu kadar sık yazışmamıştık. buraya kadar giriş bolumuydu.
asıl konu ise. ben ilk gun yazışırken bayağı muhabbet iyi olunca dedim ki, keşke yasak girmeden once goruşseydik. o hic bişey demedi. halbuki hep goruşmek istemişti bu surecte. neyse ben tabiki bişey demedim. sonra bir hafta sonra dun gece yazışırken baktım bayağı sıcak falan davranıyor. dedim bir daha ne zaman goruşuruz tarzı bişey sordum. yine konuyu geciştirdi. neyse sinir oldum bozuntuya vermedim. yine anlamamazlıktan geldi. işte yine boyle yok şoylesin unutamadım boylesin. ayrı ayrı resimlerimi secip opucuk koyup gondermeler vs.
ben de dedim ki istersen yuzyuze goruşene kadar iletişim kurmayalım. (cunku adamın yuzunu nerdeyse unuttum. yani cok oldu goruşeli. once bir tekrar yuzyuze goruşmek istedim yakınlaşmadan once)
bunun uzerine bana, niyeki, goruşmemiz uzun surer bu arada iletişim kurmayacakmıyız dedi(kendisi şuan memleketine gitti, ama bayramdan hemen sonra donecek) ve ben de bunun uzerine sinir oldum ve dedim ki niye uzun sursunki goruşmemiz zaten bayramdan sonra geliceksin. sen değilmiydin surekli goruşelim diyen, şimdi bu neyin intikamı, neyin acısını cıkarma cabasındasın, ne yapmaya calışıyorsun anlamıyorum, olmuyorum seninle goruşmek icin, sen bilirsin vs bir suru şey yazdım gonderdim. ve bunun uzerine hic birşey yazmadı?