merhabalar malum yasaklar başlıyor kapanma donemine gectik bende kızımla ailemin yanına geldim değişiklik olsun diye home office calışıyorum ailemin yazlığı yalovada biraz burda kalim dedim cok sıkıldım kendi evim İstanbul da eşim yasak olunca uzun surede olunca gel dedi 2 haftadır ordasın bayramda ben de gelemiyorum dedi. bende burda kalayım dedim biraz aşırı bunaldım aslın da ondan beklediğim ozledim sizi gelin ne bilim bu tarz hayatta demez .hani evin var burda gel der niye evlendik o zaman der ama asla ozledim ya da ne bilim yanımda olmanı istiyorum demez en son ben derim beni mi ozledin diye evet der duygularını aktaramamışsınız 3 senedir evliyim anlamıyorım cok mu zor surekli bu yuzden muzdaribim aileme giderim biraz uzun olunca arar geliyor musun almaya geleyim der asla ozledim demez bir kez olsun seni seviyorum demez hediye alır ozel gunleri kutlar. ama sevgi sozcukleri olmaz .beni seviyor bende onu seviyorum ama o sevgisini yansıtmıyor bana ruhsuz davranıyor. sizce duZelme şansı var mı