Merhabalar size bulduğum anneci Lutfu'den bahsetmiştim.Cok iyi, cok harika bir insan buldum derken değişik bir huyu cıktı.Bunu ikinciye yapıyor bu arada.Biz bu bey'le konuşuyoruz bu perşembe blusacaktik hatta ama şu an telefonlarına bile cıkmıyorum.Gunduzleri cok konuşamıyoruz cunku calışıyor sadece oğle molasında beni arar misin, diyor bir saate yakın konuşuyoruz.Aksamlari da arıyorum mesajı ustune ama cocuk gibi annesi rahat bırakmıyor dışarı cıkıyor rahat konuşmak icin dışarı cıkıp fazla uzaklaşma diyor

Surekli idare etmeye sabırlı olmaya calışıyorum ama en son yaptığı beni delirtti.İftarda ezan okundu konuşuruz dedi sonra arazi.Gece yatmadan arayayım dedim acmadı.Hicbir şekilde haber vermek yok oldu mu kaldı mı bilmiyorum.Tee ertesi gun oğlen mesaj atıyor canım kusura bakma sana akşam donemedim internetim de yoktu şimdi yaptım, diye.O kadar sinirliyim ki bascavusun eşeği miyim ben cok mu zor birinden mesaj atıp haber vermek.Bir de surekli dakikası yok, interneti yok, mesajı yok bu devirde hÂl hatsiz telefon kullanan var mı gercekten? Durumu yok desem adam inşaat muhendisi dukkanları falan var doğruysa.Acaba cok mu pinti? Gercekten de telefona hic girmiyor goruyorum cevrim ici olmuyor.Buzzzz gibi soğudum bir anda cok olumlu duşunuyordum.Ne goruşmeyi ne konuşmayı duşunmuyorum.Tepkim abartılı ve cocukca gelebilir asla ilgi manyağı değilim ama insan yattiginda nasıl aklına getirmez resmen bir gun boyunca yok ortada.Evli bile olduğunu duşundum.Basi agrimis erken uyumuş duymamış.Bahaneler, bahaneler...
Gecen bir kere daha yapmıştı cok sert tepki vermiştim kizacagimi bile bile yaptı tekrar.
Sadece normal, standart birini istiyorum.Sevmek, sevilmek istiyorum.Nerede arıza tip var beni buluyor