Arkadaşlar 2 farklı hesapla video kanalım var. Henuz 3 hafta kadar oldu bu siteyle tanışalı ve yt uzerinden para kazanma girişimim.

Kanallarımından birinin "En cok goruntulenen" 7 videosunun bilgisini sunuyorum;

Onlarca makale okudum, videolar izledim fakat net bişeyler oluşmuş değil kafamda. Aylık 1.000 TL il 5.000 TL arasında kazananları biliyorum cevremde fakat sorularımı yanıtsız bırakıyorlar sanki benim kazananmam onu etkileyecekmiş gibi kendine musluman cok var. Herneyse,

Gercekten Youtube uzerinden ayda belirli miktar para kazanan uzman birinin bana yardımcı olmasını rica ediyorum.

# Hangi tur video yuklenmeli ?
# Turkce mi yuklenmeli ?
# Video yuklenirken nelere dikkat edilmeli ?
# Para kazanmak icin en az ne kadar "Goruntulenme" olmalı ?
# Goruntulenme'nin yuksek olması icin elden bişey gelir mi?
# Farklı video sitelerinden video indirirken ne tur videolara dikkat edilmeli ?
# Başlangıc aşamasında yani henuz 3 haftalık caylaklar (ben) bu yolda nasıl ilerlemeli ?
# Alt kanal mı mantıklı yoksa farklı hesap kanal mı?
# "Telif hakkı ihtarları : İyi durumda değil" uyarısı olan kanal bir sorun teşkil eder mi? ederse nasıl cozum yolu aranmalı ?
# 1k izlenimi olan video neden sonrasında "Para kazanılan" durumundan telif istiyor ? (Bunu başından istemesi gerekmiyor mu?)

Yalnızca uzmanların bakmasını rica ediyorum. Teşekkurler.

Bu arada sorularıma cevap verirken hakkımda biraz onbilgi amacıyla kendimeden bahsedeyim;
Yazılımcıyım, Şirketim var. yaklaşık 200'den fazla Kamu ve ozel sektor website referansım var. Seo vs. konularda bilgim ve tecrubem oldukca iyi. Adsense'i yalnızca youtube icin kullanmıyorum.