Eşim ile gorucu usulu evlendik . 1 yıllık evliyim. Nerde hata yaptım anlamadım. Yada ben mi cok alınganım cok mu buyutuyorum ? Bir sevgilisi olduğunu cok sevdiğini ama kızın evlendiğini evlendikten sonra oğrendim. Bu onemli değil tabi gecmişte kaldı. Eşim ile maddi sorunlarımız vardı hepsini aştık. Evin icerisinde iki cocuk gibiydik. Halaylar ceken bir cifttik. Ben onun uzerine titredim bir annenin yavrusunu sever gibi hastalanınca baş ucunda bekler terleyince ustunu değiştirirdim. Cirkin bir kadın değilim. Kultursuz de değilim. Elimden geldiği kadar hep kendimi geliştirdim. Cok sık tartışma olurdu ama fazla uzun surmezdi bir saat sonra hicbirşey olmamış gibi davranırdık. Ama dun canıma tak etti. Aklında biri mi var dedim sevgini neden hissetmiyorum dedim ? Aniden bağırdı cok tepki gosterdi. Gozlerim doldu . Bari aylardır eşinim seviyormuş gibi yapsaydın uzmeseydin beni nolurdu demez olaydım. Bana dedi ki , aylardır yaptım ama işe yaramadı. Yani aylardır seviyormuş gibi yapıyormuş. Oldum oldum dirildim. Sinir anında dahi olsa bu soylenir mi ? Dunden beri hic yanıma gelmedi nasılsın iyiyimden oteye gidemedik. Ayrı odalarda uyuyoruz ben kahroldum oldum bittim tukendim. Ona da son cumlem dilerim rabbimden yaktığın yerden yanarsın oldu. Ha bir de ben eşimin kız ayaklarını hic gormedim telefonu hep ortadadır sabah işe gider akşam gelir. Sosyal medya da kullanmaz. Ne yapmalıyım bilmiyorum yerimde olsaydınız siz napardınız?