Merhaba hanımlar 10senelik evliyim 3cocugum var ve 29yasindayim iki hafta once aldatildigimi oğrendim beni alman bir kadınla aylarca aldatmış kadın beni aradı anlattı kocam evden kactı ailesi terk et bu şehire dediler ona ve aradan 3gun gecti bana msj atmaya başladı yalvardı yakardı affet beni son bir şans ver bana dedi elini Kur'an'a vurdu bidaha yapmayacağım diye ben cocuklar icin son bir şans verdim ve eve geldi ama bundan cok eminim aşık olduğu başka biri var ve onun icin nekadar cok acı cektiğinin farkındayım yemin ediyor yok diye ama yalan yere cok yeminler etti aşk acısı sozleri paylaşıyor bilmem ne maden aşıksın ne diye geldin geri eve bitirseydin ve ben onun aci cektigiini gorunce niye affettim diye kendime kızıyorum ve bitirmek istiyorum bu evliliği kesinlikle tek başıma ayakta duracak imaknim var ama durduk yere bana son bir şans verdin şimdi niye ayriliyordun derse bedenen lazım başka biri icin acı cektiğini kabul etmiyor hanımlar bana bir fikir verin şuan okadar cok ihtiyacım var ki buna.