Arkadaşlar merhabalar; Ben google adsense platformu altında video yuklemeye ve para kazanmaya başlayalı 2 yıl oldu.2 yıldan itibaren 500 den fazla spam 10 dan fazla ise ozgun kanalım kapandı.Ozgun kanallarımın kapanma nedenleri gecersiz tık , spam kanalların kapanma nedenleri bildiğiniz uzere 3. taraf vs.vs.
Forum ilk acıldığında uye olmuştum, şimdilik eski uyeliğimi ifşa etmeyeceğim.Fakat sizlere bir onerim var;

Spam calışmayın (Spam calışmak bugunu kurtarırım yarını da kurtarırım, obur gunu belki şeklindedir).Yani spam calışmanın kesin bir garantisi yoktur, toplu kanal kapatılmalarıyla karşılaşınca benim gibi bu işe lanet okumaya başlarsınız ve pes edersiniz.Spam calışmayın dediysem direk kanal kopyalama işiyle uğraşmayın.

Yeteneklerinizi belirleyin

(spor,sanat,muzik) yeteneklerinize gore video oluşturmaya başlayabilirsiniz.İmkanınız yok mu? Aslında var arkadaşlar, her bireyin kendine ait bir imkanı var.Yeteneğiniz muzik mi? İlla muzik aletiniz vardır.Hadi yok diyelim.Ayrıyetten kameranız da olmasın.Muzik yeteneğinizi icinizde saklı tutmayın arkadaşlar.Gerekirse telefon kamerasıyla gerekirse bilgisayar DJ programlarıyla videolarınız cekip youtube'ye yukleyin.

Ben yeteneksizim mi diyorsunuz?

Her yeteneği olmadığını duşunen insanın zeka yonunden farklı ilgi alanları vardır.Ornek kuşlar mı? Kuş resimleri cekin.Kuşların cevresel etmenlerden yararlanarak davranışlarını gozlemleyin ve belgesel oluşturun.

Ben bunlara katlanamam mı diyorsunuz?

Bilgisayar'dan bulduğunuz resimlerle kendi sesiniz veya goruntunuzu iceren video klipler oluşturun.En basiti alt yazılı (benim şuan yaptığım gibi).

Bunlarla yola cıkarsanız;
En yakın zamanda goreceksiniz ki arkadaşlar kanallarınız abone / hit / kazanc konusundan zirvelere tırmanıyor.Sizlere tek onerim var dostlarım "SPAM TEHLiKELİDİR".Her an patlayabilir bir bomba olarak duşunebiliriz.

İyi forumlar.