Merhaba arkadaşlar bugun deneye deneye Gorsel olarak eşleşen 3.taraf bildirimi veren videomu sorunsuzca para kazanılana cevirmeyi başardım tesaduf mudur yoksa gercekten cozdum mu bilemiyorum bir de siz deneyin belki gercekten cozmuşumdur

Ben şu adımları izledim

YouTube linki videoyu tarayıcıda acıyoruz daha sonra
www. olan kısmı silip yerine ss yazıp ssyoutube.com/watch?=XXXX adresine gidiyoruz burada videomuzu indirmek icin bize alternatifler sunuyor
Bunlar
.FLV
.MP4
.3GP
.WebM

Şimdi yuklediğimiz videonun ozelliklerini biliyorsak yani

360P boyutunda .MP4 uzantılı videoyu yuklediğimizde Eşleşen 3.taraf verdiyse biz
720P boyutunda .FLV uzantılı videoyu yukleyip eşleşme ihtimalini ortadan kaldırıyoruz.

Ben 2 kanalımda denedim sorun ortadan kalktı videoları paylaşacaktım ama kanal guvenliği icin paylaşamadım.Umarım gercekten cozmuşumdur umarım sizinde işinize yarar

Resimli mantığı anlatmaya calışayım arkadaşlar youtube video indirme siteleriyle uğraşamam ben diyorsanız yapacağınız işlem şudur

şimdi burada video formatlarına baktığımızda 144P ile 1080P arasının Youtube'de Muyap tarafından eşleşen altına alındığını anlayabilirsiniz.Eğer biz bu videoyu 144P'den daha kucuk ve 1080P'den daha buyuk bir formatta Youtube'a yuklersek gorsel icerikten eşleşen 3.Tarafa takılmaz (işitsel icerikten takılabilir).Demek istediğim budur video formatını nasıl değiştireceğim diye duşunuyorsanız Google'da ufak bir aramayla videonun ayarlarını değiştirebilecek programları bulabilirsiniz.