Merhaba ben 5 senedir obsesif kompulsif bozukluk hastasıyım . Son zamanlarda bir takıntı obsesyon la mucadele ediyorum daha evvelden simetri titizlik zarar verme takıntılarim vardı şimdiki cok fena kalbimi acıtıyor Cok ozur dilerek paylaşıyorum sabaha kadar uyumadım ağladım bende eşimi kaybetme korkusu nişanlandığını dan beri vardır ve hep cevredeki insanlardan etkilenip de onlara bakiyormuyum eşimi aldatıyor muyum diye takıntılar yapıyordum yada eşim beni bırakıp ak gidecekmiş başka birine diye . Şimdiki olan ise işyerinden bir arkadaşım var acaba ondan hoşlandım mi diye yureğim yanıyor vicdan azabı cekiyorum cok korkuyorum bir ara gecmisti o takıntı ama şimdi yine başladı cok afedersiniz ozel anlarimizda eşimle beynim o arkadaşın goruntusunu zorla getiriyor sanki eşimle değilde onla o an sey yapıyormuş gibi goruntu geliyor ben ağlamaya başlıyorum başka şeyler duşunmeye calışıyorum o an sayıyorum şarkı soyluyorum ama zorla geliyor goruntu ve sonra icimde koca vicdan azabı al işte sen eşinden başkasını hayal etdin diyorum ama yemin ederim isteyerek zevkle getiriyorum o goruntuleri zorla geliyor sanki esimin yuzune bakamıyorum dunde aynısı başıma geldi ve ben ciddi ciddi artık hayatıma son vermek istiyorum cunku cok acı cekiyorum .. ustelik o goruntuden keyif alıyormusum gibi icimde bir heyecan mi sıkıntı mı ayırt edemiyorum kalbim dalıyor o an birde yuzumde gulumseme geliyor ve bunun icin surekli ağzıma vuruyorum neden guluyorsun hoşuna mı gitti diye arkadaşımı gorunce acaba yakışıklı mı geldi sana hoslaniyormusun diye panik yapıyorum onla konuşurken gulesim geliyor kalbime bir şey cokuyor kalbim atıyor ateş basıyor ve ben bunu farklı anlama cekiyorum ben o arkadaşımı kardeşim gibi gormek istiyorum asla bole şeyler duşunmek aklıma gelmesini istemiyorum tek istediğim doğru huzurlu eşimle mutlu bir hayat bu yaşadıklarımdan nefret ediyorum .. nolur yardım edin ben eşimi kaybetmek istemiyorum onunla yaşlanmak istiyorum onsuz bir an benim icin azab dun onsuz nolurduki diye sabaha kadar duşundum duşunmek bile azap verdi . Artık dayanacak gucum kalmadı daha onceden farklı takintilarim vardı onu astım cok şukur Rabbime . Ben eşime yanlış mı yaptım nolur soyleyin dun cokdua etdim Rabbime beni kurtar diye ama yok olmuyor kurtulamıyor um ..