Mail Saat 18:27 de gelmiş, aynen aktarıyorum

Merhaba XXXXXXXXXXXXXX
Kısa sure once, YouTube İş Ortağı Programı'nda (YPP) bazı guncellemeler yapıldığını duyurmuştuk. Bu değişiklikleri yaparken amacımız spam yaparak, başka bir kimliğe burunerek veya kendisine ait olmayan videoları yeniden yukleyerek YouTube'u kotuye kullanan kullanıcı sayısındaki artışı onlemekti. Hedefimiz, orijinal icerikler ureten kullanıcıların kanallarını buyutup başarı kazanmaya devam edebildikleri sağlıklı bir ekosistem oluşturmak.
Yeni eşik olan son 12 ayda 4.000 saatlik izlenme suresi ve 1.000 abone sayısına ulaşamadığından XXXXXXXXX kanalınız, YPP ile ilişkili para kazanma araclarına bugunden itibaren artık erişemeyecektir.
Şu anda cok sayıda sorunuz olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, size yardımcı olabilecek bazı sık sorulan soruları bir araya getirdik.

YPP DEĞİŞİKLİKLERİYLE İLGİLİ SIK SORULAN SORULAR

YPP değişiklikleri ile ilgili en sık sorulan soruların yanıtları icin doğrudan İcerik Uretici Akademisi'nden bilgi alın.

Başka sorularınız varsa YouTube Yardım Forumu'nda bize katılın veya Yardım Merkezi SSS bolumune goz atın. Başka sorularınız varsa cekinmeden iletebilirsiniz.

YouTube Ekibi