Ben mi bazı şeyleri abartıyorum diye sizlere danışmak istediğim bir konu var. Buraya ne zaman danışsam hep aklıselim yorumlar alıyorum cunku. Şoyle ki konuştuğum biri var aslında her konuda sohbet edebiliyoruz kulturlu kendini geliştirmiş biri. Ama biraz sert bir mizacı var. Yani şoyle ki bir konuda tartışırken sesi yukseliyor ve benimle boyle yuksek sesle konuşma dediğimde de ama kızdırıyorsun diyor ve mesleği gereği boyle bağırmaya alışık olduğunu istemsiz olduğunu bilerek yapmadığını soyluyor. Ama ben alışık değilim boyle azarlar gibi konuşmalara. Tartıştığımız şeylerde genelde aynı fikirde olmadığımız konularda oluyor cunku genelde hep kendini haklı buluyor. Bende fikrimi soylemekte ozgurum neticede yok oyle değil boyle dediğimde sanki bir tek o doğrusunu biliyormuş gibi davranıyor deliriyorum. Mesleğini merak edenler olursa da subay. Zor bir yerde gorev yapıyor şartlarım ağır son zamanlarda biraz fazla tepki verebiliyorum diyor ama ya bu hep boyle devam ederse? Ya da neden acısı benden cıkıyor? Anlayışsız mıyım acaba onu da duşunuyorum ama kendimi suclamak istemiyorum ilişkilerde yapılan bence en buyuk hata sucu kendinde aramakta başlıyor hep. Ama bu defa kararsız kaldım.Ne diyorsunuz ?