Herkese merhaba, uzun suredir her gece okuyorum burdaki mesajları, acaba benim yaşadıklarımı yasayan varmi diye. Ben 30 yaşında 2.5 yıllık evliyim fakat eşimle 14 yıldır birlikteyiz. Lise aski bizimkisi ozunde cok iyi yardımsever merhametli biri olmasına rağmen hayatta yaşadığı bir suru tahlisizlikler var.
Mesela biz evlenmeden daha sevgiliyken bu bir trafik kazası yaptı 2 tane yayaya carptı. Kendisi cezaevine girdi. Fakat karşı tarafın istekleri kabul edilerek talepleri ev para vs hepsi yerine getirilerek şikÂyeti geri aldılar. (Olayda kusurlu bulunan taraf vefat edenler mahkeme raporlarinda mevcut yani kusurlu taraf eşim olsa mahkeme şikayetin geri alınmasına bakmıyor sadece ) para cezasına cevrildi ve 4 ay cezaevinde kalıp cıktı. Buarada kazada 2 kişi vefat etti.
Ailesi bunları yaparken durumları cok iyi değildi ama kendi evlerini satıp karşı trafa ev aldılar kredi cekip para verdiler. Para cezası odendi vs.
Tabi bunlardan dolayı aile cok maddi kayıp yaşayınca annesi ozellikle hep başına kalktı senin yuzunden evim gitti senin yuzunden bu sıkıntılar sen yaktın başımı deyip onu diğer cocuklarından ayırması hep zoruna gitti ve ailesine kendini kanıtlama cabasına girdi.
Ve idda denen o lanet pisliğe bulaştı. Biz evlenmeden once 3 5 atıyordu guzel paralarda tutturuyodu ama yetmediği icin yine oda gidiodu cunku ev alıp annesinin cenesini kapatmak istiyordu. Bu sırada calışıyordu tabi ev kredisi cekip ailesine ev aldı ama kredileri odemekte zorlanınca dahada idda oynamış evlenmeden once bu borclar bir şekilde kapatıldı. Ev satılıp kredi geri odendi bu sırada yaptgi borclar kendi halletti.
Bundan 4 yıl kdr sonra biz evlenirken ailesi bir kuruş yardımcı olmadi herşeyimizi eşimle ikimiz borcun altına girip ikimiz yaptık. Benim isim nedeniyle o işini bırakıp benim yasadgim şehre geldi cunku benim imkÂnlarım cok daha iyidi o yuzden ben gitmedim. Evlendikten sonra duğun borclarını odemek vs bana kaldı 6 ay kadr iş bulamadi bunlara hazırlıklıydık
Fakt bu kendine yyediremedimi napti. Elden borclanıp yine idda oynamış 80bin kadr borc yapmış. Ben delirdim tabi kimseye anlatamiyorum hoş anlatsamda a ne benim ne de onun ailesinden bir kuruş yardım gelmez. Boşanmayı cok duşundum halada aklımda yok değil ama cok seviyorum onu sanki ona sarılınca herşeyin ustesinden gelebilcek gibi gelio ama cok mutsuzum boşa para odemek zoruma gidiyor. Benm sicilim bozuldgu icin maasim yuksek olmasına rağmen kredi alamıyorum. Oyle icimi dokmek istedim kızlar fikir almak istiyorum. Siz ne yapardınız bu arada cocuğum yok.