Oncelikle herkese selamlar,

Pat diye konuya girmiş olacağım fakat kusura bakmayınız. Burada cok guzel paylaşımlar bilgiler, makaleler mevcut. Yaptıklarınızı gordukce daha da fazla kamcılanıyor insan. Fakat ben bu konuda yanlış bir şeyler mi yapıyorum bilemiyorum. Sakın buda kazanamayanlardan diye duşunmeyin. Ben nerede hata yapıyorum ki kazanamıyorum bunun cevabını arıyorum. Daha oncesinden sadece mart ayında 190 $ lık bir odeme aldım. Bunun dışında herhangi bir odeme yok. Tabi ki insanoğluyuz nefis duygusu yok mu insanda onlar kazanıyor ben neden kazanamıyorum. Burada yazılanları yapıyorum genede yok yok diyor insan. Ben sizlerden nasıl kazanırım sorusunu da sormuyorum. Bana diyin ki hataların bunlar bunlar ( kanallarımı verebilirim ) sen bundan kazanmıyorsun. Eyvallah. Ancak hatalarımın duzeltmesini sağlayacak bir yol gostericim yok şuanda. Ben ay sonunda 1 $ dahi kazanmış olsam evet kazandım diyebileyim. Şuan elim kolum bağlı. Video atıp duruyorum. Başkada bir şey gelmiyor elimden.

Varsa yardım edecek arkadaşlar,abiler kardeşler. Bir kac hatamı sizlerde soyleyin.

Teşekkurler.