Merhaba arkadaşlar, demin once ablamla kavga ettik, kavganın sebebini bile soylemeyeceğim (soylemeye utanıyorum cunku o kadar basit birşeyki ).
Kavga esnasında uzerime yurudu. Bana hakaretler etti. Kopek suratlı,seninle konuşurken bile bakmaya iğreniyorum, sen kimsin, o...., gibi cirkin sozler soyledi. birde utanmadan uzerime yuruyor, dovecekmiş beni hanımefendi (!). şuan sinirden tam yazamıyorum ama inanın her kavgasında benim dış gorunuşumu kullanarak beni ezmeye calışıyor hani allaha şukur cirkin bi insan değilim olsam bilede Allah beni boyle yaratmış, Onun bunu kullanarak beni uzmeye hakkı varmı ? Bana hicbir işe yaramıyosun, hic bişey yapmıyosun eve bi katkın yok falan diyor. Kendisinin ev icin yaptığı şey 3 tane patates kızartmak. Yemek yapıyor diye kendini evin tum işlerini yapan ve eve en cok faydası olan kişi sayıyor.
En cok zoruma giden şey ise, ablamın bu hareketlerine rağmen hala ailemin ablamın tarafını tutması. İnanın sinirden ağlamak istiyorum şuan. Ben bu tur insanlarla yaşamak zorunda mıyım? Bu basit insanın hergun bu cirkin laflarını ve cocuksu hareketlerini cekmek zorundamıyım? Şimdi buraya o senin ablan demeyin, cunku boyle bi insana abla demem ben. Ablalık,kardeşlik bu kadar ucuz bişey değil cunku.
Ne yapmalıyım .. Yardımlarınızı bekliyorum..