Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır ilgimi ceken bir olayı burada sizinle paylaşmak istiyorum. İzmir'de ikamet eden arkadaşlar bilir İnciraltı evlenen ciftler icin duğun oncesinde fotoğraf cekilmek adına cok populer bir mekan. Ve duğun olayları tum dunyada rağbet goren bir aktivite. Gelin adayları kendi duğunlerinden once mutlaka giyecekleri gelinlik olsun, fotoğraf cekilecekleri mekan olsun, en iyi poz verme taktikleri olsun bircok konuda araştırma yapıyor.
İşte burada da imkanı olan arkadaşlar fırsatcılıklarını konuşturup genc ciftlerden de izin alarak fotoğraf cekimlerindeki tum aşamaları kaydedip guzel bir icerik hazırlayabilirler.
Ben Manisa'da ikamet ettiğim icin bu konuda bir calışma yapmaya pek imkanım yok. O yuzden değerlendirilmesi icin sizlerle paylaştım. Diğer illerdeki arkadaşlar da muhakkak populer fotoğraf cekilme alanlarını biliyorlardır. Bu konuda kucuk bir calışma yaparak onemli gelirler elde edilebilir diye duşunuyorum.
Not: Beğenenler ve beğenmeyenler mutlaka olacaktır. Yorumlarımızda kırıcı olmazsak sevinirim.
Bol kazanclı gunler.
Ozgun İcerikli Video Cekmek İsteyenlere Oneri
YouTube0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Ozgun İcerikli Video Cekmek İsteyenlere Oneri