Oncelikle bana her turlu şeyi sorun ama siz ne tur videolar atıyorsunuz demeyin iceriğim haric her turlu bilgiyi paylaşırım
1- İyice bir araştırma yapın google adwords vs. gibi kaynaklardan aranması yuksek keliemleri bulun
2- Googleda facebook twitter da o kelimeyle alakalı siteleri hayran sayfalarını twitter hesaplarını bulun. sık kullanılanlara ekleyin.
3- Guzel bir isimle kanalınızı acın (kanal adınızıda onemseyerek secin)
4- Kelimeyle alakalı videolar atın aşırıya kacmayın
5- Facebook'da hayran sayfası acın (hayran sayfasının adı onemli dğeil ama abuk subukta olmasın)
6- Facebookta iken hesabımızı sayfa adıyla kullanın
7- video adresini sakladığınız hayran sayfalarının duvarında veya son gonderiye yorum olarak bırakın
8- Bu şekilde ordan burdan 20-30 izlenme alınca zaten sıramalarda cıkacaksınız hemde facebook twitter gibi sitelerden backlink aldığınız icin google aramalarında bile videoalrıız cıkacak
9- Hatta blogspottan guzel bir isimle blog acıp videoalrınızı ordada paylaşabilirsiniz.
Sen yaptında ne oldu diyenlere 1-2 adet resim atacağım panelimden aldığım resmi atıyorum.
ilk resim adsenseden

2. resim ise kardeşim patlamıştır bir videon kazanmışındır sureklilik olacakmı diyenlere
Toplam 47 video var ve ayın ikisinde başladım

Tamamen Turkce İcerik

Burda kazanc neden bu kadar az gozukmuş anlamadım ama sabaha kadar hic gozukmuyordu kazanclar daha gec yansıyor sanırım.
Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Birde konuyu faydalı bulduysanız beğenip teşekkur ederseniz beni mutlu edersiniz konuya gelen yorumlar ve teşekkurler inanın konu acanın yeni konular acması icin buyuk bir kaynak oluyor.