Merhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum cunku ben de kendimden nefret ediyorum. Oncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli guzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan kufur dahi cıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kotu kalpli insan icin bile en iyisini diledim coj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Cunku ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan olmek uzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım gecrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez oyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Cok cekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz boyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaoı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat ceker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi cok kotğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi cop gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi suru kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kotu hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi cok kotu hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İcim daralıyor cok kotuyum