Kızlar iyi giden bir ilişkim vardı. Ama son iki haftadır ilgisiz. Sabah gunaydın gece iyi uykular klasiğimiz bitti. Hep ben atmak istemiyorum artık bu mesajları. Ben atmazsam oğlen yazar ya da arar. Ama araması cok kısa surer. Naber nasıl gidiyor iyi bende hadi optum. Muhabbetimiz yok. Ben ailemle yaşıyorum. O yalnız. Hafta da bir ya da iki kere O ’nun evinde kalırım. Yemek yap, ye, bulaşık, tv veee kapanış.

Muhabbet pek etmiyoruz. Hatta son gunlerde telefonuyla oynuyor yanımda. İnat ettim bu hafta gitmiycem diye kendimi değersiz hissettiğim icin ama dayanamadım keşke gitseydim dedim. Sabah ben gunaydın dedim iki satır mesajlaştık daha ne aradı ne yazdı

Nasıl canlanıcak ilişkimiz. Bu arada bende eski ilişkimden kalma kendimi genel kultur anlamında eksiklik hissi var. Bunu aşamıyorum. Normalde sosyal biriyim. Bi dunya ulke, Turkiye ’nin yarısını gezdim. Okurum, dinlerim ama o his yapıştı sevgilimin yanında mallaşıyorum. Başkalarıyla saatlerce sohbet ederken sevgilimle konuşamıyorum. Bi kac kere espri yapınca anlamadım sevgilimde bana yaaa sanada hep acıklama yapmak gerekiyor dedi. Sonunda o enerjiyi O ’na gecirdim galiba. Bu his nasıl gidecek.