Merhabalar , biraz uzun olucak ama hakkınızı helal edin şimdiden zor durumdayım karar vermem gerekli..
Eşimle 6 yıl sevgililik 1 yıl nişanlılık 2 yılda evlilik toplam 9 senedir birlikteyiz.
Ben 27 eşim 29 yaşında. Ben universite mezunuyum o lise mezunu. İkimizde calışıyoruz. Bu eğitim farkı yuzunden annem hic istemedi. Ben kiloluyum eşim zayıf. Bu kilo konusu ara ara problem oluyor..
Eşimi seviyordum severek evlendik ama bende hep guven problemi vardı. Boyle bir problem varken de evlendim.
Sevgililik donemimiz cok ayrıl barış , kus zamanlar cok gecti.Evlilik aşamasına gecmemiz ise kayınvalidemin bu kız seni oyalıyor diyerek eşime gaz vermesi sonucunda eşim ya ayrılalım ya evlenelim demesi uzerine ben aileme soyledim. Nişanlılık donemimizde bana yalan soyleyerek kız arkadaşlarıyla dışarı cıkmalarını yakaladım yuzune vurdum ama bir şekilde inanmış gibi yaptım. Evlendikten kısa bir sure sonra cok kotu kavga ettik ve bana vurdu. Birsure kus kaldık aynı evin icinde.
Eşim ev işlerinde cok yardımcı yemek yapar , temizlik yapar ama cok da karışır. Onu niye oyle yaptın bu niye burda vs.
Evlendikten 6 ay sonra ev aldık. Tatile sadece balayı gittik. Gunu birlik biryere gidelim diyorum ben istemiyorum diyip kestiriyor.
Bu sure zarfında her kavgamızda eşimin kufurleri hakaret etmeleri hep devam etti.hatta benle konuşurken bile kufurlu konuşuyor. İşim yoğun 10 da eve geldiğim zaman ac bekleyip benden yemek yapmamı yada o saatten sonra temizlik yapmamı bekliyor. Hic cozumcul biri değil en ufak bir olayı buyutup benim ogunumu dar ediyor.
en son artık iş icin şehir dışına gitmek zorunda kaldığım bi vakit kayınpederim sen ne bicim erkeksin kız başına nasıl yalnız gidicek tarzında eşimi doldurdu. Bu yuzden kavga ettik. O gunden sonra bana bir soğuma geldi. Ve şunu belirteyim eşim iş ev dışında biryere gitmez hep evde surekli oyunda. Markete bile benle gitmek istiyor. 2 senelik evliliğimde evde yalnız kaldığım sayı cok cok azdır. Ancak birlikte ne bi film bakıyoruz ne dizi cunku sureki oyunda. Cocuğumuz yok ikimizde bu konuda hic konuşmuyoruz. Ve daha neler neler var da cok uzun oldu.. ama son zamanlarda telefonunda eski normal bir kız arkadaşıyla konuştuğunu yakaladım bunu daha ona sormadım.. hala guven problemim devam ediyor.. boşanmayı duşundum cunku hayal ettiğim yaşantı bu değil. Eşim bi cozum icin adım atmıyor. Hep sorun cıkartıyor beni sevdiğini sozde soyluyor ama elimi tutmayalı yıl oldu