Merhaba ilk defa burada bir konu acıyorum. Nikahıma az kaldı kendimi uzun zamandır mutsuz hissediyorum. Nisanlimla mutluyum fakat annesi ile başlarda anlasirken şimdi kadına sinirlerim bozuk cok yıprandım.nisanlimin babası vefat etmiş annesiyle yaşıyor 3 abisi var 1 i bekar Beni istemeye gelmeden once başladı aslında sorunlar . İki gelini var ikisinide babası vefat etmeden once gelin olarak eve almışlar yani beraber yaşamışlar aynısını bnde de yapmak istiyordu ama benm ailem tabi ki karşı. Kiraya bir ev ayarladilar bnde ev iyi olduğu icin kabul ettim fakat ev kendilerine yakın yurume mesafesinde başlarda buna şukur diyordum hic eve olumlu bakmıyorlar diye.. ama son zamanlarda farkettim ki kadın surekli laf carpıyor .. en son iki gun once bn onlardaydim icerde otururken nişanlımın annesi disardaydi bir komşu geldi yanına ve onunpa sohbet ederken şoyle dedigini duydum " evi ayrıdır ama nah ayrıdır. Sabah gelir aksam gder " dedi ve gulerek dedi bnde bunu duydum dsari ciktkm dedim ki gelmem de gitmem de.. sonra nişanlım gelfi hic bişey olmamis gbi carşıya gttik. Ben ağlamaya başladım ama nişanlımın haberi yoktu. Ona soyledim ertesi gun ama bana hic yatıştırıcı bir cevap vermedi akşam knusalim isim var dedi sonrasında hic bu knuyu acmadik ama dun akşam annenle knustun mu dedim yok daha knusmadim knusmam mi gerek dedi.. bnde bişey demedim ama bsey deme gereği de gormedim şok oldum cunku ve aklım başıma gelmeye başladı... Olaylar sadece bu kadar değil bu kadın mobilya bakarken de halı bakarken de hep kndi istedigi olsun istedi benim hic zevkim olamaz gbi davrandı.. sanki kndi oturacak.. yatak odası bakarken magaza gorevlisi bana surgulu mu olsun kapaklı mi olsun gardrop diye sorduğunda tam bn cevap verecekken surgulu olsun dedi... Sonra nişanlım ona ters ters baktı canı sıkıldı o işte bu bilmez falan dedi bnm icin. Nişanlım tepkisin i gosterdiği icin bişey demedim saygımi bozmadım sonra bulaşık makinesi alinacakken 3 programlı olsun dedi bnm yerime bnde 4 programlı olsun dedim o ne dediyse tersini aldım demese belki de dediklerini bn duşunur alırdım ama aşırı moralim bozuk surekli kavga etmek istiyorum kadın benim başıma kalacakmis gbi cok mutsuzum