Vazgectim...

Cok uzun zaman olmadı ama yaşadıklarım ve yaşatılanlar yuzunden vazgectim...

9 bebek kaybettim ben her hamileliğim her cift cizgi bi umuttu benim icin...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 derken son adım dedim bi adım daha dedim 1 sene gecti uzerinden atlayamadım tam tamam dedim doktoruda buldum cok kişiye gittim cok şehir gezip cok doktorum deyip doktorluk yapamayan gordum...
Son 1 adım ya tek bi adım Allah istemedi bende atamadım fırsat vermedi yaptıramadım.. cok yoruldum bu bi ic dokme deyin siz benim yazdıklarıma belki benimle uzulen ortak olan vardır hislerime ama bitti vazgectim ben bugun daha bugun vazgectim hemde..
Bir daha denememek uzere vazgectim bana umut verip İstanbula cagıran doktordansonra vazgectim bana umut verip beni yarı yolda bırakan o prof dan sonra vazgectim bana yapalım deyip 1 gece onceden olduğu yere cağırıp ertesi gun gelme sen don ben seni sonra cağırırım diyen kendini umut vermeye adayan adamdan sonra vazgectim ben ve hic birsey diyemedim gittiğim onca yolun harcadığım onca emeğin zorla toparladığım paramın hesabını bile soramadan vazgectim ben...

Umut verip sondurenlere gitmeyin icinizdeki heycanı kule cevirenlerle yola cıkmayın yolda eşimden duyduğum tum laflarda ustune tuzu biberi oldu ramazan ramazan evime alışveriş yapamadım ben İstanbul a gidip otelde kalıcaz diye arabamıza benzin koyup o doktora gidicez diye icimden hic gelmedi senin yuzunden gittik dedi diye artık vazgectim.. tek başına cıkış olmuyor hic bir kapıdan hep goturen biri oluyor.. Rabbim inşallah şifasını arayana kucağı bos kalmasın diye dua edene isteyene herkese nasip etsin anneliği babalığı ama benim dualarım olmadı belki hayırlısı buydu hep hayırlısı olsun istedik ama nasibimizi verip hayırada cevirmedi demekki bu kadarmış sınavım yada daha yeni başlıyor... Ben artık vazgectim canım acıdı bile diyemiyorum yaşadığım onca gerceği acıyı anlatamiyorum kurtajlar ameliyatlar kalan parcalar doğurucam diye inat edip gecirdiğim ic kanama kesilen damarlar evde ellerime dogan 4 aylık bebeğim... bahsedemiyorum onları anlatamıyorum bitti bende gercekten vazgectimmm

Okuyup ortak olanlar allah razı olsun rabbim size hic zorluk yaşatmasınn kusura bakmayın hakkınızi helal edin zamaninızı caldım