Bunu gercekten soruyorum annem hep babası kılıklı babası ne ki bu da ne olsun derdi diğerlerinin cocukları ne kadar akıllı ne kadar zeki derdi hep baba denilen ... işe surekli doverdi seni satıcam diyerek lokmalarımı sayarak aşsağılanarak doverek gecti hep bende hic konuşmazdım yani etimi kesseler sesim cıkmazdı ana sınıfında hocam demişki anneme şeytan gibi bakıyor demiş oysa ana sınıfında ozenle taşırmadan boya yapar katlamaları herkesten once yapardım herşeyin farkındaydım annemin depresyonları baba denilen ... işkenceleri ama suskundum işte ilk okulda ise oyle bir oğretmenim oldu ki sınıfta diğerlerinin yaptığını beni doverek kafama vurarak sacımı cekerek benden cıkarırdı bilirdi cunku ben suskundum suskun olmasam ne olucak ki zeka ozurlu olduğumu duşunen annem vardı kimse benimle konuşmadı bile diğer cocuklarda dalga gecer aşağılarlardı şimdi ise kardeşim sen hicbirşey başaramadın copsun oksijen israfısın bi baltaya sap olamadın dedi haklılarda galiba hicbir başarım yok kendimi hep salak olarak gorurum başarıyı bırak hep daha kotuydum sanırım haklılar ama aptal olsam bile suc mu yaşamaya hakkım yok mu