Kızlar konuya gireyim .Sorunlu bir ailem var ama gercekten sorunlu .oğretmenim ben durumu anlamanız icin mesleğimi yazıyorum kusura bakmayın . bugunde avukatlar gunu kız kardeşim avukat .Annem mesaj atmış ki okulda olduğumu biliyor musait olunca beni ara diye . 10 dakikalık teneffusum var zaten oğretmenler bilir 10 dakika ama cocuklar surekli soru vs. Sorar cay icmeden biter tenefus zaten .Dedim heralde onemli bir şey arayıp sorayım neymiş . Aradım “bugun avukatlar gunu kardeşine cicek yollama , cicek sevmiyormuş artık onun yerine biz para yolladık istediğini almak istiyormuş dedi “ Direk para istemedi ama ben de o zaman doğum gunu gelince para yollayım anne şuan ay sonu yuklu bir şey gonderemem cicek parası anca cıkar dedim . bu sefer de senden para mı istedim dedi . 6 aylık evliyim evde harcamaları eşim yapıyor biraz da duğun borcumuz var .benim maaş geldiği gibi altına yatırım yapıyoruz biriksin diye . Nasıl paran yok cift maaşlısın deyince ben de bunu soyledim .Ay sonuna doğru cok az param kalıyor . dedim o zaman cicek parası yollayayım yok şimdi kocandan felan para alıp yollama dedi . Para istemek icin aramadım zaten dedi .Arkadaşlarına mahcup olursun niye hic kendine harcamaya para bırakmıyorsun dedi . Yani bırakıyorum ama cok az o da yetiyor başka turlu birikmez dedim . Neyse kızlar konu oyle kapandı yok para felan yollama dedi ama sinirlendi yanlış anladı . Evet iki maaşız ama sanıldığı gibi iki maaşlar cok da rahat olmuyor . Bizi aşırı zengin sanıyor heralde . Haftanın ilk gunu kafam kazan gibi okuldan geldim . Ailem gercekten bir gun sabrımı taşıracak ama ne zaman yani bunun icin tenefuste aranır mı madem para istemiyorsun bunu demene gerek var mı . Toksik bir annem var benim de ruh sağlığımı bozuyor ,aşırı kendimi kastım son dersim kalmıştı oğrenciler anlamasın diye . Bıktım yaptıklarından artık annemim