Bir ilişkim var niyetimiz en başından beri ciddiydi şuan evlilik duşunuyoruz
Babam hic olumlu bakmıyor başlarda annemi/babaannemi araya soktum ama onlara bağırdı cağırdı asla olmaz dedi ayrılsın vs.
Bunun uzerinden 3 hafta gecti ben konuştum başbaşa konuşabilir miyiz dedim tamam dedi ve guzelce dinledi kızmadı bağırmadı adam akıllı konuştuk.
Sevgilim guvenlik gorevlisi ve babam da işinin bi garantisi olmadığını ve benim bu iş sahibiyle yapamayacağımı soyledi.
Bizim maddi durumumuz oldukca iyi sen cok iyi şartlara alıştın cok zorlanırsın dedi
Ve memleketi biraz doğu kısım ama ben tanıyorum gercekten iyi huylu bir ailesi var ama babam esnaf olduğu icin ben doğulu kişileri iyi tanırım cocuk iyi bile olsa ailesi eski kuşak ayak uyduramazsın huzurun olmaz vs diyerek kendini acıkladı
Kısacası kesinlikle kabul etmiyorum bizi uzme dedi hatta neredeyse yalvardı ayrılmam icin sarıldı optu yapma bizi uzme vs diye baya dil doktu bende cok ağladım
Konuşmayı da cocuğa soyle olmaz de vedalaşın diyerek bitirdi ben cevap vermedim o kalktı gitti
22 yaşındayım bir yıldır beraberiz
Sevgilim babamın ikna olmak uzere olduğunu ara ara tekrar konuşarak ikna edebileceğimi duşunuyor.
Bitirme bize yazık etme cok yaklaştık diyor.
Ben de bitsin istemiyorum ama siz olsanız bu durumda ne yapardınız sizce babam gercekten yumuşadı mı ikna edilebilir durumda mı?
Babamı da kırmak uzmek istemiyorum o yuzden elim kolum bağlandı