biraz uzun olucak ama umarım okursunuz
gercekten tavsiyeye ihtiyacım var
2 sene once yazın internet uzerinden bir cocukla tanışmıştım o zamanlar henuz hic sevgilim olmamıştı on altı yaşındaydım sadece tanıştığım cocuk 21 yaşındaydı ben daha once sevgilim olmadığı icin hic boyle konularda cok meraklıydım cocukla birkac kere buluştuk meğer cocuk benle sadece cinsellik icin ilgleniyormuş ve sevgilisi varmış bunları belli eden hareketleri olmasına rağmen ben hoşlandığım icin bu belirtileri gormezden geldim daha fazla gormek istedim onu ilk cinselliğimi onunla yaşadım ve ister istemez cok bağlandım ama sonra bir şey oldu ve ilişkimiz kesildi 1,5sene hic konuşmadık bu konuşmadığımız surecte ben bu olanlardan pişmanlık duydum hem adamakıllı tanımadığım biriyle bir şey yaşadığım icin hem de sevgilisi olduğu icin pic erkek diyebiliceğimiz turden bir erkekti b izim aramızın bozulmasından bir ay sonra ben yeni biriyle tanıştım dışarıdan efendi gorunen bir erkekti ama bana cok kotu davranıyordu yaşadığım şeylerden dolayı beni yargıladı hep cok mutsuzdum ama ayrılamadım aynı zamanlarda o 21 yaşındaki cocuk yaptığı bir şeyden dolayı cezaevine girmiş ben bunu duyduktan sonra cocuğun sevgilisine aramızda boyle boyle oldu senden ozur dilerim dedim kıza o da bana başta iyi yaklaştı sonra laf soktu gitti sonradan oğrendiğime gore 3 senedir sevgililermiş biraz toksik bir ilişkileri varmış kız yalancıymış cocuk da bundan dolayı aldatıyormuş onu kız cocuğun aldattığını oğrenince cocuk cezaevindeyken onu aldatmış intikam almak icin sonra ayrılmışlar
ben bu cocuk hakkında hep bilgi aldım o icerdeyken mahkemesi ne zaman diye sonra aradan 16 ay gectikten sonra bu cocuk cezaevinden cıktı benim o zamanki sevgilimle gercekten cok mutsuzdum aynı zamanda sınav senemdi ama cok cok kavga ediyorduk
bu cocuk cıktığı gibi ona yazdım beni hatırlıyor musun bilmiyorum ama zamanında beni cok kırmıştın eğer bana bir şans verseydin cok iyi arkadaş olabilirdik gibi şeyler soyledim o da bana cok iyi yaklaştı benim ona karşı hislerim cok yoktu onunda bana karşı yoktu ama arkadaş gibi de değildik ben bu neden ilişkimi sonlandırdım sevgilimle onunla zaman gecirebilmek icin ilk birkac ay birbirimizi tanımakla gectik birbirimize yara bandı olduk diyebilirim gercekten o pic duygusuz cocuk olgunlanmış da cok iyi kalpli bir insan olmuştu bana karşı gercekten cok anlayışlı cok sevgi dolu cıktığından beri en mutlu olduğunu dakikaları benimle yaşadığını soyledi her fırsatta yuzumu yanaklarımı opuyor gozleri bana bakarken parlıyordu ve bir sure sonra sevgili olmaya karar verdik şimdi asıl sıkıntı onun eski sevgilisi aldatılmasına rağmen ben seni cok ozledim kimseyle yapamıyorum benim icin değişmedin sen o kız icin mi değiştin gibi şeyler yazarak sevgilimin aklını celip barışmaya calışıyor sevgilim ona benim fotoğrafımı atmış sevgilim var demiş beni anlatmış kız bana bunları anlatman hic hoş değil diyip hala sevgiliymiş gibi ona hesap veriyor sevgilim de buna uzulmeni istemiyorum ben sana zamanında olsaydı beni affet diye ayaklarına kapanırdım ama olmadı keşke olsaydı cok guzel olurdu yapıcak bir şey yok yazmış bana da bu yazdığı cok dokundu soyledim boyle neden yazdın senin hayatında şu an ben varım eğer oyle olsaydı ayrılmasaydınız ben olmayacaktım hayatında dedim o da haklısın ozur dilerim ben oyle demek istemedim olsaydı guzel olurdu ama olmadı yapıcak bir şey yok demeye calıştım guzel yoldan ki peşimi bıraksın beraber olmak istediğim tek kişi sensin gibi guzel şeyler soyledi ben de affettim kız buna gondermeli şeyler yazmaya devam ediyor ben cok rahatsız oluyorum guveniyorum guvenmesine ama yine de icim rahat değil napmalıyım bilmiyorum ayrılmak istemiyorum kızla bir kere yuz yuze geldik sevgilimle bir yere oturmaya gitmiştik o kız da oradaydı bizim olduğumuz noktaya donup bakıyordu sevgilim de benim elimi alıp opuyordu surekli o yuzden icim rahattı benim ama şu an endişelerim var uc sene kısa bir sure değil butun sosyal medya hesaplarını kapadı kız bunun yeni actığı hesabı bulup engelimi kaldır demiş gece 3.30 konuştuklarını 2 saat sonra soyledi bana oysa o an bizde konuşuyorduk neden soylemedin diye cok sinirlendim o da onemsiz bir
şey diye kavga edelim moralimiz bozulsun istemedim sevgilim bir de boyle bir şey olmayacak konuyu kapatmaya calışıyorum rahatsız oluyorum yazmasından dedi kıza sevgilim var demesine rağmen kızın umrunda değil ve hala gecmişi konuşmaları beni rahatsız ediyor sevgilimin de bana soylediği sozlerle o kıza yazdıkları cok başka o uzulmesin diye beni uzuyor
yaklaşık altı aydır sevgiliyiz ben 18yaşındayım o 23 olay bu napıcağımı bilmiyorum
benden buyuk ablalarım bana yardımcı olursa cok mutlu olurum