Hanımlar ben gercekten salağım ve aşırı sinirliyim kendime.

Gercekten artık bende bir şey olduğunu duşunuyorum.
Bu konuştuğum cocuk her şeye aşırı alınan birisi. Gecen şakalaşırken fesat dedim ama şaka olduğu belli. Bana direkt kızmaya başladı. Başkasının yanında da boyle derdin ben ailemden boyle gormedim vs diye. Neye uğradığımı şaşırdım jsmdufmf (şakaşalaşak kadar samimiyetimiz vardı.)

2 aydır dışarıda bi kahve icmedik vs diye imada bulunmuştum, ona rağmen hafta ici yakın yerlerde calışmamıza rağmen eve gidip temizlik yaptı. Asla sormadı tekrar. Gecen konuşurken bir şey anlatıyordum bne uyuycam canım goruşuruz dedi. Ben de bi sozumu bitirseydim bari dedim. Ordan tartıştık. Surekli bu konuyu kapattık, uykum var vs tavrında. tavırları yok sayar gibi. Acıkca soyledim. Bana kızmaya başladı. Kafama takacağımı biliyorsun uyuyacağım zaman niye tartışıyoruz dedi. Diğer gun soğuk konuştu ben de salak gibi hadi boyle konuşmayalım diye mesaj attım, konuyu değiştirdim. Bana bugun beni bi rahat bıraksam Jehan he dedi. (Gereksiz ve fazlaca ustelediğimin farkındayım ama rahat bırak denecek kadar zorlamadım.) oyle yazınca normal olarak hic yazmadım.

Akşam arkadaşımın dukkanına kargolarımı almaya gittim. 10 dk sonra o da geldi. Dukkandaki diğer insanlarla konuşuyordu. Ben de arkadaşımla konuşuyordum. (rahat bırak dedikten sonra hic konuşmadık.) benim yanıma geldi jehan sen de leblebi var mı dedi sjfmfjfm dunden beri konuşmuyoruz ve dediği komik geldi. Ben de kalmadı dedim ama sert bi uslupla demişim bunu. (surekli yanımda kuruyemiş bulunduruyorum.) ben oyle diyince dukkandan cıktı gitti. 5 dk sonra mesaj attı. Bir daha asla rahatsız etmem seni vs yazmış, ben de kendi tavırlarına bakar mısın bir şey olmamış gibi leblebi var mı diye soruyorsun dedim.

Başkasının yanında bu tavırla konuşmama kızmış. Bundan sonra tavrı belliymiş. Dediği şeye kırıldığımı soyledim. O da boyle biriyle bi daha konuşmazsın o zaman dedi. Ben de konuşmayı duşunmuyorum dedim. Uzun uzun bi şeyler yazdı. Ben de okey diyip ustune yazmadım. Sonra duramayıp sana bir şey sorcam dedim. Dinliyorum dedi, otobusten inince yazıcam dedim. O da 10 dk sonra musait olmayabilirim dedi. Ben de sormaya da gerek yok o zaman dedim ve konuşma bitti.

Tam bi ergen gibi bir muhabbet dondu biliyorum. Salak olduğum icin cocuktan biraz etkilenmiştim ama bu alıngan tavırlar baya itti beni. Bir ilişkimiz olsa bile hicbir turlu yurumek farkındayım.

Ama sizce yazar mı, ya da ben bir şey demeli miyim. (tabi ki gurursuz gibi yazmamam gerekir normali bu.)