Arkadaşlar cok mutluyum, bileniniz vardır 100.000 aboneye ulaşmıştım yabancı kanal ve icerik. Kanalım kapanmıştı flagdan, 1 ay uğraşıp actırmıştım, uzun zamandır acaba 100.000 abone odulunu bana da yollarlar mı diye bekliyordum, tamamen ozgun olmadığım icin gelmez diye duşunuyordum. Ancak gece bildirim geldi!

Cok heyecanlandım gece saat 4 falandı, hemen linke tıklayıp kodu girdim, ev adresimi istedi onu verdim, kanal ismini yazıyordu doğru mu dedi evet dedim. 24 saat icinde kargo hazırlanıp yola cıkacak dediler. (2-3 ay arasında geliyormuş. Indianapolis, ABD'den)

Olayın en guzel yanı şu, plaketin uzerinde kanalın ismi değil, URL'de ne aldıysan onu yazmak zorundaymış. Benim kanalım yabancı icerik ve ismi yabancı, ama URL'yi alırken yıllar once kendi adımı soyadımı yazmıştım. Yani plaketin uzerinde ismim yazacak!

Bilmeyenler icin plaket şoyle bir şey, gercek gumuşten Play butonu. adrianisen yazan yerde kendi adım soyadım yazacak:

Cok mutluydum, paylaşmak istedim. Kardeşlerimle falan paylaştım pek onemsemediler, bunun nasıl bir duygu olduğunu bilmedikleri icin. Sizle paylaşayım dedim ben de. Turkiye'den bunu alan 50 civarı insan vardır sadece sanırım, 100.000'i gecen 100 kanal bile yok cunku.

İyi ki varsınız. Darısı hepinize. Bu odulu almasanız da kilolarca gumuş, altın aldırır Youtube inşallah size.