Merhabalar arkadaşlar sabahtan beri ağlamaktan gozlerim şişti...
Gecen hafta 2 gunumuzu “mecburen” beraber gecirdiğim bir tanıdık/akrabamız goruşmemizden 6 gun sonra covid pozitif cıktı.( pek samimi bir ortamda değildik yani fazla yakınlığımız olmadı)
Ben 9 haftalık hamileyim iyi kotu geciyor hamileliğim duşuk tehlikem vs var ama genel olarak iyiyim.
Az once annem aradı ve resmen ateş puskurdu “cok sinirliyim kesin sana da bulaştı bebek ne olacak hic duşunmuyor musun kaparsan herşey olur” vs vs. Birsuru şey soyledi.
Ben zaten bunları duşunuyorum saatlerdir bende o an ki sinirimle telefonda “ne yapabilirim zamanı geri mi alayım diye bağırdım” annemde “ iyi koyun koyuna yatın o zaman” dedi “ tamam” diyip kapattım telefonu zaten sabahtan beri cok kotuyum bunları duşunuyorum gerginim surekli kendimde belirti var mı diye kontrol edip duruyorum bide annemin boyle bir tepki vermesi beni daha da uzdu...
Elimden ne gelir bilmiyorum yeterince uzgun ve kızgınım zaten ama neye yarayacak annem neden boyle bir tepki verdi anlamadım ama cok kırıldım zaten yapayalnızım biraz destek beklerken iyice kotu oldum cok zor durumdayım...