Selamlar hayırlı sabahlar herkese sahurdan sonra uyku tutmayınca sizinle bir sıkıntımı paylaşmak istedim..
Bundan iki yıl kadar once bir kursa kayıt olmuştum. Sadece kadınların olduğu bir sınıftı. Bu sınıfta beni hic sevemeyen biri oldu. Beni neden sevmediğini hala daha bilmiyorum. Kendini benimle yarıştırırdı hep. Ben a diyorsam kesinlikle b derdi. Mesleğimle alakalı birşeyde bile benden daha iyi bildiğini iddia eder whatsap grubunda bile en gozde olmaya herşeyi mukemmel yapan olmaya calışırdı. Benimle ne derdi vardı inanın bilmiyorum insanları da manipule ederek beni yanlış tanımalarına neden oldu. Birgun bir sorun yaşandı ve herkes onun tarafını tuttu haklı ben olmama rağmen. O donem cok uzuldum cok ağladım ama kursu bitirmek zorundaydım. Herkes bana mesafeli oldu. Epey ozguven sorununa neden olmuştu bende. Daha sonra sınıftaki herkesle de arası bozuldu ve diğerleri benden ozur dilediler. Bu kız bana hakaret etti o zaman ve bende intikam almak icin ona ettim.
Son zamanlarda surekli aklıma geliyor birine hakaret etmiş olmak vicdanen beni rahat bırakmıyor gecmişe dair kırgınlıklarımdan kurtulmak istiyorum ama gururum daha ağır basıyor ona mesaj atıp kuculen taraf olmak istemiyorum muhtemelen abuk sabuk bir tepki verecektir ama boylede bu olayı unutup gecemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Helalleşir miydiniz? Ben biraz dinime bağlı bir insanım bana ne kadar kotuluk yapmış olsa bile kimsenin kul hakkı bende kalsın istemiyorum.