5.1.1'den sonra telefon kafayı yedi. Gercekten en acil işim olduğu zamanlarda bozuldu ve sinir krizi gecirdim. Bir keresinde okulda kantinde prize taktım, prizi şarj ettim. Evet yanlış duymadınız. Şarj paylaşım ozelliği aktif oldu ve şarjım azaldı. Ayrıca bilgisayarlarım telefonu gormuyor.

Ek olarak ne zaman şarja taksam google translate'i seslendiren kadının sesiyle bir konuşma cıkıyor. ''Samsung gear vrinize hoşgeldiniz'' diyor ve ekranda hicbirşey tıklanmıyor. Ekranın koşesinde bir carpı işareti var ama kalemle bile tıklayamadım. Gunlerimi saatlerimi aldı sinir krizine soktu. Yabancı forumlarda konu acanara baktım ama cozum yok.

Package Disable Pro ile gear uygulamalarını kapatabiliyoruz, kapattım da. Ama bu seferde ana sayfada kitleniyor. Oylece kalıyor. Reset atsanda sim kartı sd kartı cıkarsan da ne yapsan da değişmiyor. Bu problem yuzunden note 4 gercek anlamda duvarda parcalayacağım sanırım. 3 kuruş icin sinir hastası oldum işlerim aksadı hala daha aksıyor. Yine kitlendi az once acabildim.

Hataya ilişkin video ;