bn 8 senedir kamuda calışıyorum yurume engelliyim iş hayatim cok zor gecti hep yoğunluk iş yuku psikolojik baski 4 senesini calıştım bir yerde sonra ayni kurumda başka ilceye gectim 3 sene gayet mutluydum işimi vs cok seviyordum ama bu sene bir takim rahatsızliklar yaşadım izin rapor aldim isler cok birikti boyle olunca genede gelince toplamaya calıştım başka engelli arkadaşın isi değişince neden sana verilmiyor bana veriliyor iş diye benimle munakaşa yapmaya calisti yuz vermedim mudure gidicem dedi git dedim sonra başka arkadasa kizip bnide sikayet etti oda mudure gidip neler dediyse ustume gelmeye basladi işlerini bitir mesaiye kal aksam cıkıp gitme tabiki isin bitmez falan dedi haftasonu dahi gidiyorum yine baski baski kovid nedeniyle 1 aydir evdeyim ve ona rağmen tam kapanma oncesi hafta sonları gittim ise durum boyle olunca hic baslamak istemiyorum bn işe isimi duzgun yaptigim ve sorumluluk sahibi oldugum halde boyle şeylerle karşılaşınca cok uzuluyorum sevdigim isimden sogdum herkes bir olmus resmen benim ustume oynuyor napcam yardim edin kızlar