Arkadaşlar benim yaşım 16 bir suredir youtubeden para kazanıyorum maddi durumumuz cok iyi degil bu aralar annemde işten cıkınca cok zor durumlarda kaldık. Ne bilim işte arkadaşlarla biryere gideyim diyorum babamda annemde zor duruma duşmesin diye duruyorum kendi kendime gitme arkadaş ne işin var zaten diyorum yani gonlum el vermiyor gecen aydan kazandıgım 300 tl gibi bir para vardı bugun yatmış babamda cekmiş bankadan tabi. Okuldan geldigim babam elinde poşetlerle falan geldi poşetlere bıraktı bana oyle bir sarıldıki ben hayatımda babamın bana oyle sarıldıgını hatırlamıyorum.Sonra optu guldu oglum senin parayı ablanın borcunu su ve elektrigi odedim dedi birde okulunun servis parasını sen odiyeceksin dedi Bugun oyle mutlu oldumki anlatamam heleki şu zor durumlarımızdan sonra. Annem ordan bagırıyor tabi cocugun parasını harcama bırak o cocugun parası sen ne elliyon sen ne karışıyon zor durumda olsakta onun parası falan işte Bende sizin paranız benim param neymiş aileyiz biz dedim. Bu ay fazla kazanamadım sanırım odeme alamıyacam diger ay babam bunu nasıl diyecem bilmiyorum ama işte bilmiyorum Parada istiyemiyorum bot vds falan alayım. Neyse hislerimi gercekten sizinle paylaşmak istedim okuyan herkese teşekkurler Serkan abidende Allah razı olsun Bunlarıda neden yazdım gercekten bilmiyorum duygusal biri oldum cıktım şuan
Forumda herkesten Allah binlerce kez razı olsun Bana teşekkur edenler var asıl ben onlara teşekkur ediyorum bana boyle insanların var olduklarını gosterdikleri icin

Ozelden illa fotografını at diyenler icin buda hepinize teşekkurler