Merhaba arkadaşlar konuyu arkadaşım icin acıyorum oncelikle belirteyim. Yaptığının yalnis oldugunu anlatıyorum fakat anlamak istemiyor cok ilginc bir ruh haline girdi o yuzden burdaki yorumlarıda okutup gormesini istiyorum gercekleri.
Oncelikle arkadaşım evli bir cocuğu var. Karşı tarafta evi ve cocuğu var. İki tarafta evi karşılıklı apartmanlarda komşu bu insanlar. Benim geven bir sapik komşu konum vardı bunu anlatınca kendisi de bu yaşadıklarını anlattı ağlayarak. Mevzuya gelirsek adamin surekli bakislarini yakalıyor arkadaşım yaklaşık bir yıl kadar adam bakıyor ama anlam veremiyor arkadaşım ustunde durmuyor. Yolda gorsem tanimazfim diyor sadece karşı apartmanda camdan goruyor. Neyse birgun cocuğunu parka goturduğunde birinin surekli dikkatini cekmeye calıştığını farkediyor adamı tanımıyor hala sonra sonra gordukce farklı zamanlarda o adam olduğunu anlıyor. Bir şekilde arkadaşta bakıyor. Parkta karşılaşmalar oluyor adamın karısı hissediyor demekki artık aynı parka gelmiyor kadına da ters ters bakıyor. Ama bunlar baya etkilenmiş gibi birbirlerinden neyse bu adam artık bakmayi o kadar abartıyor ki kadininda adaminda eşi birşeyler olduğunu farkediyor elle tutulur birşey olmadığı icin mevzu olmuyor sanırım. Şimdi arkadasin ağladığı mevzuya geldim arkadaşım duygusal olarak etkilenmiş adını bile bilmiyor ama hep goz gozeler ve birgun eşi evde yokken adam yine bakıyor arkadaşım beni ara yapıyor eliyle yani adama artık yol gosteriyor acık acık adamda uzun uzun yine bakıyor ama hic tepki yok cunku adam acık bir yerde sadece hep bakıyor falan ve bu olaydan sonra cok bakmıyor. Şimdi bu arkadaşım inanilmaz bir cokuş icinde duygusal olarak. Bosluktaydim eşimi aldatacak bir kadın değildim beni bakışlarıyla kendine cekti nasıl yapptiysam bende beni ara yaptın ama adam birşey yapmadı karşılık vermemiş daha dogrusu isimleerini bile bilmiyorlar birbirlerini arasa nerden aricak iki tarafta hicbir şekilde tanismiyor. Beni kullandı eşimi aldatmama sebep oldu dunyalar başıma yıkıldı rezilliğime mı yanayım aldattigima mi diyor. Ve gidip adamla tartışmaktan yana tek yakaladığımda hesap soracam diyor eşine de mevzuyu anlatıp ayrılmak isterse ayrılacakmis. Siziin yorumlariniz neler ben adama da bulaşma eşine de soyleme diyorum anlatamıyorum. Rencide etmeden yorum yaparsanız seviniriz. Şimdiden teşekkurler