Herkese iyi gunler Kızlar.
Bugun mubarek gun herkesin Allah gonlune gore versin.
Anlatmazsam , yazmazsam catlayacağım. Cunku o kadar sinirliyim suan.
Komşuyla kavga ettik. O birinci katta oturuyor ben 3. Katta..
Gelelim olaya..
Dip koşe temizlik yaptım. Atılacaklar vardı. 3 buyuk poşet atılacağı aldım. Sonra eşimde patates almıs aşagı in al dedi. Neyse merdiven supuren ablamız vardı hatta o kadar copu gorunce yardım edeyim dedi. Dedim yok sağolasın hallederim ben dedim. Tam Demir kapıyı actım , kapı kapanmasın diye Demir ’i cevirdim. O an cop elimden kaydı onu tutayım derken kapı pat diye demire carptı fren sistemi calışmadı o an. Sonra birinci kattaki Kadın cıktı başladı bağırmaya. Uyuyoruz burda , siz surekli kapıyı carpıyorsunuz falan diye baya bağırdı. Eşim ağır başlıdır, kavga gurultuyu sevmez. Dedi “Kusura bakma abla copu tutarken oldu yanlıslıkla “ dedi hala bağırıyor. Bu defa ben de bağırdım. Herkes bizi izledi :/ Seni şikayet ederim ev sahibine dedi ben de istediğin yere şikayet et dedim. Eşim boşver mubarek gun uzatma diye iceri soktu beni.
Bu komşu hemen aramış ev sahibini . Uzerime yurudu, kufur etti demiş. Sonra ev sahibiyle ben de konuştum. Dedim ki o balkondaydı ben kapıda uzerine nasıl yuruyeceğim ucacak halim yok ya dedim ev sahibine .
Benden sonra 2 kişi daha baya sert carptı kapıyı hanımefendi cıkıp tek kelime edemedi.
O kadar sinirliyim ki su an ....