Merhaba hanımlar, kısaca durumu izah etmek istiyorum.
Biri var, bana, şartlar uygun olduğunda benimle evlenmeyi cok istediğini soyledi. Ben de nasipte varsa o zaman goruşulur iletişim kopmasın oyleyse diyerek tamam dedim. Tabi goruşmuyoruz, sevgili değiliz, istediğini yapabilir. Bazen bazı meseleleri iki arkadaş gibi konuşup, vedalaşırız. Bazen birbirimizden yardım alırız. Oncesinde de birbirimizi tanıyan ve vakit gecirmiş iki insanız. Neyse bu bey beni instagramdan takip ediyordu sonra insta kullanmayacağım diyip hesabını kapattı. Tabiki bu beni ilgilendirmiyor hic uzerine de duşunmedim yani. Bugun onun hesabına cok benzer ve onun adında bir hesap gordum
Endonezyalı birkac kızı ( 10-15 kadar ) ve bir tane de turk kızı takip ediyor. Bana daha evvel muhabbet esnasında endonezyalı kızları cok beğendiğini vesaire soylemişti. E haliyle ben de bunu gorunce, goruşmesek, birbirimizi beklemesek dahi "neden bu cocuğa kapıyı acık bırakayım ki?" diye duşundum ister istemez. Prensiplerime uymayan bir hal bu. Resmen hani fake hesaptan kendisini etkilediğini bildiğim kızları takip ediyor. Direkt bunun uzerine acılmış hesap. Benim onume onerilenler olarak duştu profil. Bir de baktım ki o. Canım sıkıldı, ona yazsam ve şartlar uygun olsa da onunla goruşmeyeceğimi soyleyip bu beklentisini kessem mi dedim once, sonra da şimdi hani herkesten gizli actığı bir hesabı benim gormem onu rahatsız eder, utanır diye yazmak istemedim. Ne yapacağıma da karar veremedim. Bir erkek neden boyle bir profil acar az cok tahmin edebiliyorum ama sizin goruşlerinizi ve fikirlerinizi istiyorum. Ben şimdi ne yapayım bu cocuğa karşı, onu rencide etmeden nasıl halledebilirim bu durumu?