Merhaba,
Konuya nasıl girsem bilemiyorum. Kısaca ozetlemek gerekirse şoyle; Gecen sene Temmuz ayında Şafak diye bir oğretmen ile tanıştım. Beni ilk buluşmada eve cağırdı ben de nedense gittim. Yakınlaşmak istedi tepki gosterdim (keşke direkt cıkıp gitseydim ya da cağırdığı an engeli bassaydım ama artık cok gec). Sonra bununla ilişkimiz başladı. Kendisi kova burcu zamanında bir kızı sevmiş 4 sene surmuş evlenecekmiş kız bunu aldatmış o kızdan sonra da kimseyi sevmemiş. Bana acıkca evlenmek istemiyorum, kendini cok bağlama gibi şeyler soyledi. Ben ise bunu en hassas olduğu konu hakkında denedim ve bir oyun yaptım. Tabi bu oyun sonunda beni terketti. 2 bucuk ay surdu. Sonra karşıma başka biri cıktı ertesi gun hemde. O kadar spontane gelişti ki ben bile ne olduğunu anlamadım. Sonra birden baktım bu yeni adamla (adı Oğuz) evlilik planları yapıyoruz. Neyse bu adam da 5 ayın sonunda bahaneler ile gitti. Ben tamamen coktum tabi bu sure zarfında Şafak aklıma bile gelmedi. Nisan 18 de bana mesaj attı. Cok şaşırdım cunku donmesini hic beklemiyordum. Oğuzdan sonra kimseyle muhatap olmak istemedim. Bir kopekle ilgili soru sormam lazım dedi (hayvanları cok sevdiğimi biliyor). Dinledim, cozum sundum sonra konu ilişkimizden acıldı. İşte sen bu hale getirdin gibisinden sucladı ben de kabul ettim. Sonra bana sitem etmeye başladı neden beni bu kadar ay aramadın diye. Ben de beni istemeyen adamı neden arayayım dedim. Benden sonra başkası oldu mu dedi, oldu dedim ve buna cok tepki gosterdi (sanki kendisi benden sonra yapmamış gibi). Oturup yasını tutamam dedim. Biz tekrar başladık ama adam yine eskiye dondu. Ben aşkı bir kere yaşadım, duvarlarımı yıkamaz kimse, uğraşırsan uzulursun, kimseye bağlanamıyorum ve sevemiyorum, ben de isterdim bir kız icin bir şeyler yapmayı ama olmuyor, biri benim icin 2 sene uğraştı tam kalbimi acacaktım vazgecti vs. Gibi şeyler soyledi. O kadar incindim ki anlatamam. Ben adam icin neler duşundum adam neler soyledi bana. Hayatımda bu kadar değersiz hissetmedim. Tartıştık ve ertesi gun yapamıyorum, beni sevmeyeceksin ve ayrılalım, uzulmek istemiyorum dedim. Haklısın dedi kabul etti. Sonra akşam aradım ve boyle bitmesini istemiyorum dedim. Sonra baktım beni yine sucluyor. Sen ayrılmak istedin, bu cocuk oyuncağı mı, sen beni sevmiş olsan hayatına başkasını almazdın, bana yazardın, sana guvenmiyorum, cabalasan bile olmayacak dedi ben de tamam dedim. Sonra işte sevgin bu kadar senin dedi. Delirdim tabiki ne istediği belli değil resmen. Kalkıp evine gittim baktım icmiş. Ne yapmaya calışıyorsun? Dedim. Sarıldı bana. Sonra ise seninki sadece bir inat, beni sevmiyorsun, sadece takıntı yaptın, sen acıdan hoşlanıyorsun, ben peşinden koşsam yuzume dahi bakmazdın, hepiniz aynısınız gibi şeyler soyledi. Sonra başladı beni biri 5 senedir bekliyor evlenmiyor bile, biri 2 sene peşimden koştu, savcı istedi ben kabul etmedim, Antalyadan manken geldi evlenmek istedi kabul etmedim diye kendini ovmeye başladı. Bana hicbir eski sevgilime donmem demiştin o zaman bana niye dondun dedim. Sen beni mutlu ediyorsun dedi. Neyse ben bunu ikna ettim. Sabah aradı işte ben istemiyorum, sonunda uzulen sen olacaksın, vicdan yaptım, biz arkadaş kalalım gibi şeyler soyledi. Ben de hayır o zaman her yerden engelle beni ciddiyetini goreyim dedim ve engelledi her yerden. Ben de son 3 mesaj attım ve bir daha donerse hicbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, benim icin artık herkes gibi olduğunu soyledim. Ama oyle bir acı cekiyorum ki anlatamam size. Ne yapacağım bilmiyorum. Neden boyle oldu anlamadım bir akıl verin.