Herkese merhaba, hayırlı ramazanlar... Bu mubarek gunlerde boyle bir başlık yazdığım icin rahatsızlık duymuş olabilirsiniz cunku bende vicdanen rahat hissetmiyorum kendimi. Her neyse konuya girmek istiyorum cunku cok uzun. Benim annem ve babamda ebeveynlik duygusu hic olmadı. Kendimi bildim bileli bayram dışında bir kere sarıldıklarını gormedim. Babam sabah cıkıp akşam eve gelen birisiydi hala aynı annem evde yemek yapmazdı temizlik hastası surekli temizlik yapar ve ortu kırışmış diye dayak atardı. Cocukluğum boyle travmalarla gecti buyudum evlendim 26 yaşındayım bende anne oldum şukurler olsun 7 aylık bir meleğim var. Eşim ve oğlum benim her şeyim onlara oyle tutundum ki inanın anne baba bunları hic ozlemiyorum eskiyi duşunmuyorum. Ama babam surekli kendini hatırlatıyor. Kızlar daha once bizden bilezik aldılar ev aldık borcumuz var diye eşime ben verelim rahat etsinler zaten 5 aya odeyeceklermiş dedim tamam tabiki dedi verdik. Ama uzerinden bir yıl gecti hic bir sekilde bu konu acılmadı biz de sormadık onemli değil. Bugun yine aradılar ve doğum yaptığımda eşimin ailesinin taktığı bileziği istediler eve dolap yaptırdık borclandık dediler ben de benim evimi biliyorsunuz dedim bizim de bu aralar durumumuz iyi değil veremez dedim alındılar kapattılar. Şuan kendimi kotu hissediyorum eşime soylemek istemiyorum. İnanın ben evleneli 4 yıl oldu evimde bir suru eksiğim var gelenler yeni gelin evi gibi değil diyor benim umrumda değil huzurum olsun annemlerin yaşadığı ev benimkinin yanında saray o derece. Hic bir katkıları yokken ustelik kınamda takılan altınları bile alıp harcamışken, doğum yaptım hic bir katkıları olmadı manevi olarak bile annem yanımda olmadı. Bunlara rağmen neden hala benden istiyorlar siz olsaydınız ne yapardınız kendimi iyi hissetmiyorum alındıkları icin