Merhabalar 2 .5 yıllık evliyim 5 aylık bebeğim var universite mezunuyum işsizim evdeyim eşimle 6 aylık flort sonucu evlenmeye karar verdik niye kısa surdu deseniz aracı vasıtası ile tanıştık cok uzatmadık ikimizin belli başlı kriterler vardı kafa yapımız cok uyuştu etkileşim de oluşunca frekanslar tutunca hersey bir anda gelişti ben 30 yaşındayım eşim 34 flort doneminde haftada bir kez ancak yuzumuze goruşurduk .cok flort evrem olmadı daha sonraki goruşmelerde artık nişan soz icin alışverişe cıkardık .cok uzun uzun tanımadım cunku ne kadar cıkarsan cık aynı evde yaşamayana kadar tanımıyorsun ondan once 6 yıllık ilişkimi bitirmiştim.artık cok uzun kimseyi tanımak istemedim.suan evliyiz mutlulum eşimle ama eşim flort donemin de de olsun cok konuşmazdı hani boyle romantik pek değildi ciceği ile karşılardı bazı zamanlar ama ruhen kadına dokunmaz gibi gelecekle ilgili saha cok konusur gecmişi asla konuşmaz suan da oyle bazen eskiden birseyelr sorarım anlatmaz hatta kendi ilişkimizle de olsun surekli bir gelecek peşinde bana pek sarılmaz etmez evde hani gelip opmez canı sec isterse yanaşır zaten belli eder bana her ay para verir lazım olur diye .gezmeyi seven biri gecmişte cok gezmiş bazen diyorum şurayı merak ediyorum gidelim aman ne var orda der kendinin de istediği yer olursa gider benim sevdiğim etkinlikleri kendi istemezse yapmaz ortak sevdiklerimizi yaparız ikimiz ama en onemlisi hep derim beni seviyorsan yaparsın falan .beni seviyor biliyorum yoksa evlenmezdi cok secici biri hayatta herseyi secer tartar ama sevdiği icin sevdiğini mutlu etmek icin cabalamaz ornek vereyim babam ben canım birsey istese adam gizli getirir onume koyar ya da birsey lazımsa alır gelir ben demeden bekarken coK duşunceli ama eşim oyle değil ondeki sevgilim de duşunceli idi bunda yok yok anca ben kendim alırsam parayı verir beni uğraştırma gibisinden bazen diyorum niye boyle