Merhaba hanımlar,
Yaklaşık bir sene once cok rezil bir şekilde boşandım.Eski kocam başkasına aşık oldu malını mulkunu bırakıp defoldu. Zaten cok kotu ve sorunlu bir evliliğimiz vardı asla değer gormediğim hep son plÂnda olduğum sevilip sayilmadigim ailesi ve kendisi tarafından ekonomik ve psikolojik şiddete uğradığım bir evlilikti.O zamanlar uzulsem de su an utanmasam iyi ki aldatmis diyecegim cunku baska turlu ben ondan ve ailesinden kurtulmaya cesaret edemezdim.Uzunca bir sure "hepinizden tiskiniyirum" modunda gezsem de ben de birine ihtiyac duymaya başladım.Sevip sevilmeyeli cook uzun zaman oldu kalbimin yerini unuttumBu surecte karşıma bircok kişi cıktı.Direkt gelip soyleyen ya da birilerinden haber gonderenler oldu ama surec hep aynı ilerledi.Normal bir şekilde konuşurken daha ortada flortlesme bile yokken yani tanışma aşamasında erkekler cok ilginc bir şekilde cinsellik konuşmaya calışıyor.Tabi yuz bulamadıkları icin ilerleyemiyorlar ama yok"Keske yanımda uyusan seni kucağıma alsam" vs.Baslarda salak gibi konuşarak değiştirmeye calışıyordum artik bir kerede anlamazsa engeli basıyorum.
Her neyse bunların arasında benim de gonlumun kaydığı biri oldu aynı okulda calışıyoruz benden 3 yaş kucuk ve daha once hic evlenmemiş.Enerjisi epey yuksek onun da ilgisinin olduğunu ilk haftadan anladım zaten.Her neyse beni sosyal medyadan ekledi watsapp derken biz baya konuştuk.Konusurken konu yemeğe geldi ben de sende yiyip yiyip kilo almayan bir tıp var dedim.Yok ya kilom var dedi.1.5 iskenderi yersin yiyemezsin mevzunundan bana birden donup konuştuklarımız aramızda kalsın kimse bilmesin, dedi.Ben de zaten ne var ki konuştuklarımizda biri bilsin dedim.Işte birbirimize yanlış şeyler hissedersek hoş olmaz orası iş yeri engel olmayabiliriz kendimize dedi.Bende de eski eşten kaynaklı pısırık arkamda durmayan erkekten nefret ederim.O an birden soğuma geldi kendimi geri cektim bir sure sonra da acık acık durumu anlatıp konuşmaya devam ettiremeyecegimi soyledim.Boyle deyince de kıymete bindim tabi.Hala derdinin ne olduğunu anlayamadım ama.Bana karşına iyi biri cıkarsa tekrar evlenir misin dedi.Ben de duşunmediğimi soyledim bundan kaynaklı mi bilmiyorum ama konuyu değişik yerlere cekti.Bana karşı fiziksel cekim hissettin mi?Yanında uyumami istedin mi?gibi şeyler sordu ben de hayır dedim ikisine de.Bana hırs yaptiriyorsun cok guzelsin reddedince daha cok hırslanıyorum yapma dedi.Ben de taktik gibi bir amacim olmadığını bir gun ona karşı oyle bir şey hissedersem soyleyeceğimi soyledim.Cok bozuldu.Samimiyeti keselim o zaman burada dedi.Cunku birbirimizi gordukce ve konuştukca ben dayanamayacağım seni de kendimi de bu durumdan korumak istiyorum dedi.Kimse bilmesin deme sebebi de okuldakiler onun benden faydalanacağını dusunurmus(!) Ben de bunlar onların değil senin fikrin olmasın dedim.Aklinda boyle yer etmek istemiyorum faydalanacak olsam muhabbeti burada kesmezdim dedi ve o şekilde bitti.
Amacı cinsellik miydi aynı işyerinde olduğumuz icin veya benim tavrimdan dolayı boyle bir şey yapamayacağını anladı mi ne oldu bilmiyorum.
Sadece bu sektorden cok uzak kaldimArtık işler boyle mi yuruyor? Ukalalik olarak algılamayın ama standartın bir tik ustu guzel sayılırım.Yani yolda yururken bile gozlerin bana donduğunu hissedebiliyorum ama kesinlikle duruşu olan biri olduğumu duşunuyorum.Yani herkesle hemen samimi oluveren her lafı soyleyip her lafı kaldırabilecek bir insan değilim.Bunlar nereden buluyorlar bu cesareti? Yoksa boşanmış bir kadın olduğum icin bedel odemeden bir şeyler yaşayabilecekleri biri olarak mi goruyorlar? Bu zamana kadar coğu hic evlenmemiş insanlardı boşanmış biriyle goruşsem boyle olmazdı diyorum bazen.Duygusal olarak birine cok ihtiyac duyarken onların daha ben bir şey hissedemeden konuyu buraya getirmeleri beni soğutuyor.Birine rahatsız olduğumu soyleyince imamla konuş dedi hattaBunlar bosanmis kadin olmanin bedeli mi yoksa karsima boyleleri mi cıkmış hep?