Merhaba hanımlar ben yine alamadığım konuda sizlerden fikir almak yaşayanların bilgisini almak istedim boşanma surecinde veya boşandıktan sonra cocuğunuzda nasıl bi değişim oldu bu zihinde donen babamı istiyorum veya biz neden babamla değiliz tarzı surekli bunu duşunup uzuluyorlar mı yoksa gayet guzle kabullenip size eşlik mi ediyorlar ? Benim oğlum 3 yaşında ve babasına cok duşkun babasıda onunla ilgili baya oyun oynar kıyafettir ihtiyactır en iyisini alır fakat bi şuan boşanma surecindeyiz her ne kadar babası ısrar etsede benim gonlum yok ama oğlum icin cok duşunuyorum sanki onun elinden o mutlu tabloyu alıyorum gibi hissediyorum evet cok ağır şeyler yaşadım cokta guzel aştım psikolojik destekte aldım kendimi iş hayatınada attım asla tek başıma yaşama veya ev duzen kurma korkum yok hepsini hallederim ama oğlum buyudukce anlıycak sureci ve bana ben babamı istiyorum diyip oyle cevrede anne baba berber aileler gordukce uzulucek diye icim icimi yiyo eş denen kişi cok yalvarıyo evet değiştiğinide 8 aydır fazlasıyla gozlemliyorum ama korkularım ve isteksizliğim var bundan dolayıda cırpınıp duruyorum işte