Merhaba Arkadaşlar
Uzun zaman olmuş konu acmayalı..
Yazmak cizmek istedim icimi dokme amaclı yazıyorum.. yorumlarınız tabiki benim icin onemli..
Hemen konuya gecmek istiyorum..
Ben nickimden de belli olduğu gibi kendimi ISSIZZ hisseden bir kadınım..
Cevremde ailem de cok insan var ama varlık icinde yokluk ceken biriyim..
Belki de kendi halime olmayı seviyorum cunku o zaman kimse beni kıramıyor canımı acıtamıyor.. bir nevi kendimi insanlardan koruyarak yaşıyorum ..
Ve bu dunya da allahtan başka kimseye guvenmiyorum..
Benim hafızam aşırı guclu bunu doktorlar soyledi.. zaten bende farkındaydım bunun ama kimseye bişey soylemedim hic..
Hatta okusaydın profesor olurdun kesinlikle demişti doktor.. ama benim hafızam iyiye değil Kotu ye calışıyor..
Şoyle ki 20 yıl onceki bir gunu hatırlayıp sanki o andaymış gibi acı cekiyorum ve insanlardan soğuyorum..
O bana onu yaptı bu bana bunu dedi.. vs vs beynimin ici corba oluyor..
Hic kimse mukemmel değil bazen soylenmemesi gereken şeyler soyluyor olabiliriz.. Insanlar bunu unutur ama ben unutamıyorum..
Bu durum hic kimseye zarar vermiyor BENDEN BAŞKA..
mesela yolda giderken birini gordum o kişinin bana soylediği yaptığı şeyler geliyor aklıma ve soğuyorum insanlar dan..
Ozellikle de bebek konusu yuzunden..
Bilmeyenler icin 10 yıllık evliyim cocuğum olmuyor..
Bu 10 yılda cok şeyler duydum gordum..
En yakınlarımdan bile..
Bu duygumun uzuntu 'nun bana zarar vermesini engellemek icin piskolojik tedavi de gordum..
Doktorun soylediği şey bu..
Senin hafızan cok iyi ama guzel şeyler le doldurup mutlu olmalısın..
Mutlu olmak icin cok şukur cok guzel şeyler e sahibim ama azıcık boş vaktim olunca aklım maziye gidiyor ve en kucuk ayrıntısına kadar cumleleri bile hatırlıyorum..
Yaşamaktan soğuyorum..
Ben cok guclu bir kadınım bu dunya da allahın izniyle başaramayacağım hic bir şey yok.. Tek başına ayakta durabilen calışan bir kadınım..
Tek başıma maddi manevi cok iyi yerlere geldim.. dışarda insanlar benden bahsederken keşke senin yerinde olsam derler.. eşim cok iyi bir insandır ve beni aşırı sever sayar bende oyle..
Maneviyatı guclu bir insanım elimden geldiğince ibadetlerime de ozen gosteririm..
Sanırım insanlara fazla onem veriyorum..
Bundan kurtulmak istiyorum..
Beynimin icindekilerden kurtulmak istiyorum.. fikirlerinize yardımınıza ihtiyacim var.. teşekkurler...