Merhaba herkese iyi bayramlar. Kucuk bir şey olsa da ben erkek arkadaşıma tahminimden de cok tutulduğumdan dolayı her lafını buyutuyor olabilirim o yuzden buraya yazma kararı aldım.

Bugun konuşuyorduk 4 gun sonra 2.yıldonumumuz olacak. Ben de ne guzel 2 sene olmuş ne guzel gecti birbirimizle vs gibi laflar ediyordum. Nasıl kutlayalım ne yapalım oyle hediyelere gerek yok yan yana olalım bir şeyler hazırlarız gibi şeyler. Sonra ne derse beğenirsiniz ? 2 sene olduğunu fazla hatırlatma bana pek uzun ilişki insanı değilim, boyle vakit gectikce sen evlilik isteyeceksin diye korkuyorum dedi. Belli etmemeye calıştım ama bozuldum sonra o da şaka yollu lafı cevirdi. Sanki bulunmaz hint kumaşısın bu erkeklerin ben evlenmem tripleri beni delirtiyor. Şoyle ikimizin de mesleği var yaşımız da 24-27 ama elimize yuva kuracak kadar para gecmiyor henuz. Ondan kaynaklı mı evliliğe uzak yoksa bir ara ben de evlenmek isterim ama yakın ve orta vadede değil gibi bir laf etti. Ama her şey genclikte guzel. İnsan kendi yuvası olsun istiyor... Sevgilim boyle konuştukca uzuluyorum icimden bir ses hep biz yıllarca birlikte olacakmışız da benden sonra bulduğuyla 6 ay icinde evlenecekmiş gibi hissettiriyor. Bir de siz yorumlar mısınız ?