Bu bayram guzel gecmiyor. Sebebi ise tabiki tahmin etmişsinizdir, eşim. Bana araba kullanma konusunda baskı yapıyor. Eskiden kullanırdım suan cok ciddi boyutta anksiyetem var anlamıyor. Araba diyince kalbim agzimda atmaya başlıyor. Bu durumu anlatmaya calışıyorum anlamak istemiyor. Zamanla kullandikca gecer diyor. Ama ben arabaya oturunca kimseyi, hicbir sesi duymuyorum o kadar ciddi boyutta bir anksiyete. Sonra kızıyor bana yine bir ton laf soyluyor duymadın sana şuradan don dedim diyor. Dun araba kullan diye ısrar etti hayır dedim durumu anlattım. Bana salaksın kullanmazsan, kuzenlerin kullanıyor, arkadasların kullanıyor senin onlardan eksigin yok, eger kullanmazsan salaksın,eziksin diye sesini yukseltti. Ben de sozlerine dikkat et beni gaza falan getirmeye calışıyorsan ben ozguvensiz biri degilim bu sekilde gaza gelmem dedim. Aksine senden soğurum dedim. Sinirlendim odaya gectim. Bir yere gitmek gerekiyordu. Yine bana kullan dedi ve hayır dedim. Yol boyunca ısrar etti. Israrla hayır dedim. Durdu yolda ve surekli hayır cevabını aldı. Hayır ise hayırdır. Ben neden birilerinin canını tehlikeye atayım. Zaten korkuyorum, panik oluyorum... Esimi gormeniz lazimdi yolda yururken onden yurumeler, geriden geliyorum diye bana bağırmalar. Eve girmeden kapiyi ac diye bağırdı. Bende tum gun birikti, birikti. Yeter diye bağırdım artik sabrım taştı cunku resmen cinnet gecirdim. Bayram bayram demediği kalmadı b.k ye, bir seyin b.knu ye gibi laflar bile soyledi. Bayram bayram hayatımda duymadığım şeyler işittim. Yeter dedim kendime yetsin artık gitmem lazim bu evden. Ama kapanma var... Nasıl ne şekilde gidecegim ayın 17 sinde kapanma acılır mı acaba. 17 sine kadar ne yapacağım aynı evin icinde