Donup dolaşıp gene yakama yapışıyorlar. Yarın kv gil pikniğe cağırdı sabahtan gidilecekmiş. Mecbur gelirim dedim.
Gene samimi olunacak evimden cıkmayacaklar. Simdiden başladılar bile fırsat kolluyorlar. Bana duşmanlar ama hayatı zehir edebilmek icin iyi davranır gibi yapip gelerek bildiğiniz zehir ediyolar hayatı
Yarın gitmek birarada olmakta okadar sorun değil eşimin hatrı icin giderim. Ama surekli goruşmek surekli evimde olmalarını istemiyorum biliyosunuz bıktım yıllardır. Bunu anlamıyolar daha yeni yeni kafam rahat oturuyordum. Nezaketen gideceğim yarın.
Onun dışında muhattap olmadım simdiye kadar. Anneler gunude dahil. Yarın nasıl davranmalıyım kızlar mecbur samimiyet oluyor ve bu insanlar kapıda yuzune gulunce 2 dk sonra evime dan diye gelen insanlar. Onceki konularımı bilenler bilir abuk sabuk bahanelerle surekli evimdelerdi her an her dk. Ayrica beni hiic sevmezler sırf rahatsız etmek icin gelirlerdi. Baya sert davrandım anlamazdan geldiler yeni yeni mesafeliydik resmen.
Şimdide sil baştan başa donecek gibi hissediyorum ya. Eşime gitmeyelim dedim olur mu oyle şey vs dedi kurtuluşum yok yani . Eniştesi vs de geliyor onlarda soylemiş esime gelin diye. ama eskiye donmek istemiyorum inanın hic bi şekilde huzurum olmuyor onlar surekli gelince.. 7 yıldır ilk defa şu son 6-7 aydır rahattım yani. Eski konularımda hepsi var. Napmalıyım kızlar gidip gelip tekrar muhattap olmamaya devam etmek cok sacma geliyor şuan offf oyle bi daraldım ki yazmak istedim