Benim yaşım kucuk değil hatta otuz u gectim. Bugune kadar aşk a inanmadım hatta guvenim de kalmadi. Benim fiziğim guzel değil hatta kendimi hic beğenmiyorum universite de olmuştu beni aldattı. Sonra başka birisi oldu ailem cok istedi ozellikle annem neymiş namazı niyazinda miş yok işi varmış filan neyse adam sozde beni cok seviyormuş filan da guvenim ise ben memur olunca kacırmamak icin hemen evlenmek istemişti ama sonra olacağım varmış olmuş diyorum ben kanser oldum bunu soylediğim gun beni bıraktı ve bir daha arama di ne guvenim kaldı ne de inanc im beş yıl gecti uzerinden. Beş yıl boyunca birisinden hoşlanmak filan olmadı teklif gonderen olmuştu ama kabul etmedim. Ama ben kontroller icin hep prof idi neyse şans eseri bir doktor a gittim ilk defa bir şeyler hissettim bekar evli değil cok sempatik aklımdan gitmiyor yaa. Kimseye demedim tabi bir arkadaş a benim doktor bekarmis dedim arkadaş faceden istagram dan herşey den fotoğraf larini beğenmiş adam yuz vermemiş neyse asıl sorun ben onu nasıl unutacağım