Merhaba hanımlar
Erkek arkadaşımın iş yerinde beraber calıştığı arada birbirleriyle iletişim halinde olmaları gereken bir kadım var.Bu kadın instagramında da ekliydi beğeni de yapıyorlar birbirlerine.Bunlara hic karışmadım olabilir iş arkadaşı sonucta dedim.Bir de sevgili olduğumuz resimlerimiz filan yuklu hesabında zaten bilinen birşey ilişkimiz iş arkadaşları tarafından da.Bu kadın bir ara iş yerine kahve makinası alınmış yeni onla ilgili de erkek arkadaşımı etiketlemiş.Ona da birşey demedim buyutecek bir durum olarak gormedim normal karşıladım.Fakat bi durum var ki o noktada gercekten sinirlenmiştim.Kadının doğum gununde toplu resim cekilmişler bu kadınla dip dibe eli belinde poz vermişler.Ne alaka bu kadar samimi bi poz diye kızdım.O an oyle oldu o kadar da samimi bir poz değil gibi laflarla kendini savundu.Neyse dedim uzatmadım.O ara başka sorunlarımda vardı boyle şeylerle kafa yoracak durumda değildim geciştirdim bir şekilde.Aylar sonra bu kadının konusu dun tekrar acıldı.Kadın bir cekilişe etiketlemiş erkek arkadaşımı.O sırada konuşuyorduk bizde.Bu kadınla da baya samimi gibisin dedim.Sence samimiyet nedir diye soruyor bana.İşten cıkıyor artık zaten merak etme dedi bana.Ne merak edeceğim ister cıksın ister cıkmasın banane dedim.İnsanın icine bi kurt duşer ya hani boyle hic iyi şeyler hissetmezsiniz benimde icime oyle bir kurt duştu.Kac senedir tanıdığım kedilerle hic alakası olmayan erkek arkadaşım kedi sayfasını takip etmeye başlamış.Dur bir bakim bu kadının kedilerle bir alakası var mı diye aklıma geldi.Ve evet kadının bir kedisi var oda kedi sayfalarını takip ediyor.Bunu erkek arkadaşıma soylediğimde kopurdu.Kedi sayfası işte ne olacak boş boş duşuncelere kapılıyosun tarzında kendini savundu.Ama nasıl sinirleniyor mesajlarında ust uste arıyor ac diyor acamadım bende rahat konuşamayacağım icin o an.En son engelledik birbirimizi vatsaptan.Sizce ben mi dediği gibi boş boş duşuncelere kapıldım yoksa siz olsanız da boyle duşunur muydunuz.Ne yapmalıyım ya bi akıl verin lutfen