Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bu YTPARA uzerindeki ilk konum. Umarım yanlış yere acmıyorumdur. Eğer boyle bir şey olduysa lutfen yardımcı olun duzelteyim, ya da mod arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.

1- Benim bir youtube kanalım vardı kendi adım ve soy adımda. Hızlı gidiyordu (ozgun iceriklerim vardı) sonra bir anda kapandı (Ocak ayının ikinci gunu). Sonra iletişime gectik youtube ile ama surec uzayacağı icin ben yeni bir kanal actım kendi nick ismim ile. Butun sosyal medyada olan (Seyyar Maske) isimli bir kanal actım. Oyunculuk oğrencisiyim. Kendimde farklı alterantif denemeler yapıyorum, kervan yolda duzelir hesabı akışına bıraktım. Sizden bir oneri almak istiyorum. En nihayetinde pek coğumuz kanal sahibiyiz ve gozlem yeteneğinize dayanarak fikirlerinizi oğrenmek istedim. Yaptığım, denediğim tarzlarda (nacizane), bana yorumlarınızı belirtir misiniz? Yani sizce gelecek var mı? Bunu sorayım mesala. Bunu da kimseye sormadım, size sorayım.

Bu arada 5 senedir *** uzerinde icerik hizmeti sunuyorum. Forumda yeni olduğum icin biraz tanımaya calışıyorum burayı. O yuzden actım bu konuyu. Kısa sure icerisinde icerik hizmeti konularımı da acacağım, şimdiden teşekkur ederim.

Buyurunuz kanalımın birkac videosu (yeni bir kanal olduğunu soyleyeyim tekrar);

Mesela en son bunu attım gectiğimiz Cumartesi gunu

Yorumlarınız ve desteğiniz icin şimdiden teşekkur ederim.